Sim Only > Blog > 1000 belminuten

1000 belminuten

Bel jij veel met je telefoon? En wil je kosten besparen op je mobiele telefoon rekening? Met 1000 belminuten abonnement ben je echt voordelig uit, en zal je bijna nooit meer over je bundel heen gaan. Je kunt ook nog eens maandelijks opzeggen, dat wil jij toch ook? Lees daarom snel verder..

Veel bellen maar toch lage kosten

Je kent het wel; Lekker bellen met al je vrienden, kennissen en familie en op het einde van de maand schrik je je ineens rot als de rekening binnen komt. Je hebt toch iets meer gebeld dan je dacht. Buiten je bundel bellen is altijd een stuk duurder dan vooraf inkopen. Zonde van het geld toch? Voor mensen zoals jij zijn er de speciale 1000 belminuten bundels. Je kunt dan zonder zorgen iedereen bellen. Geen verassingen aan het einde van de maand meer dus. Ook smsjes zijn inbegrepen in de bundel, zodat je ook kunt smsen als je dat wilt. Een sim only abonnement met onbeperkt internet abonnement is natuurlijk ook een optie.

De 1000 belminuten bundel

Er zijn diverse aanbieders die een 1000 belminuten belbundel aanbiedingen hebben. Telfort lijkt er toch uit te springen. Maak gebruik van de vergelijkingstool om de abonnementen en prijzen met elkaar te vergelijken. Klik op onderstaande link, vul in dat je minimaal 1000 belminuten wilt en je krijgt direct de aanbieders te zien die een abonnement met zo’n grote bundel aanbieden.

Het beste netwerk van Nederland

Doordat HI.nl gebruik maakt van het KPN netwerk heb je toegang  tot het beste netwerk van Nederland. Vrijwel overal bereik met je mobiele telefoon en dus altijd met je vrienden bellen wanneer jij dat maar wilt. En natuurlijk bied HI.nl ook mobiel internet op je telefoon aan. Voor €10 per maand extra heb je een 500MB databundel. Dit is meer dan voldoende om gebruik te maken van Whatsapp, Facebook en het bekijken van het nieuws. Maak jij meer gebruik van het internet? Dan zijn er ook de 1GB en 1,5GB databundels te krijgen. Met die bundels hoef je je helemaal nergens meer zorgen over te maken. Op de website van HI.nl kun je ook gemakkelijk een mobiele telefoon abonnement met internet vergelijken. Je kunt ook nog voor onbeperkt bellen kiezen, als je echt veel aan de telefoon wilt gaan hangen zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten.

Maandelijks opzegbaar

HI.nl bied korting zolang je abonnement loopt. Je betaald dus nooit te veel. HI.nl haalt dan geen geld meer van je rekening af. Je hebt dus geen enkel risico bij HI.nl. Ook kun je iedere maand je bundel bijstellen. Als je dus toch wat minder belt, pas je dat op je persoonlijke pagina je bundel aan. Je gaat dan ook minder betalen. Je internetbundel is ook per maand bij te stellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je wel het juiste abonnement aanvraagt. Bestel de bundel waarvan je denkt dat die bij jouw past, en kijk of dat inderdaad zo is. Is dat niet het geval? Geen enkel probleem, je logt gewoon eventjes in op je persoonlijke pagina en past de gegevens aan. Simpel als dat.

Aanvragen

Het is heel erg simpel om je 1000 belminuten abonnement bij HI.nl aan te vragen. Je klikt op onderstaande link, je vult in of je internet op je mobiele telefoon wilt hebben. HI.nl neemt de bestelling in ontvangst, en binnen een paar dagen krijg je de simkaart thuisgestuurd. Je kunt dus binnen een paar dagen al gebruik gaan maken van je nieuwe abonnement. Je zult er geen spijt van krijgen..