sander hoogendoorn 3fmDe nieuwe ochtend-dj van 3FM heeft maandag 03-09-2018 tijdens zijn eerste ochtendshow zijn mobiele telefoonnummer gegeven aan de luisteraars. Zijn doel is om een betere band te krijgen met de zijn publiek.

De 30-jarige dj zei: “Ik beschouw mijn luisteraars als vrienden, en vrienden mogen mijn telefoonnummer hebben”. Vanzelfsprekend stond zijn Whatsapp vervolgens vol met tientallen berichten van mensen die hem hartelijk en leuke berichten stuurde. hij had zelf verwacht wat meer negatieve reacties te krijgen, maar dit viel tot nu toe erg mee.

Het is natuurlijk wel van deze tijd om dit gewoon te doen, het zorgt voor een extra connectie met de luisteraars. Iets wat je steeds vaker ziet. Door bekende mensen te volgens op bijvoorbeeld Facebook of Instagram krijg je toch een betere connectie met deze mensen. Door je nummer te delen is dit nog dichterbij. Ook hoopt Sander Hoogendoorn dat mensen leuke nieuws feitjes met hem gaan delen, wat hij vervolgens weer op de radio kan delen. Maar nieuwe muziek onder de aandacht brengen van de DJ kan natuurlijk ook op deze manier. Dit kan interessant zijn, zo kan dat nummer van dat onbekende bandje misschien wel een hit worden door het te delen met de 3FM DJ.

Sander Hoogendoorn is de opvolger van Domein Verschuren. Vrijdag 31-08-2018 nam hij na 12 jaar afscheid van 3FM. Hij stapt over naar Qmusic. Daar zal hij een middagprogramma gaan maken.

We weten niet of Sander zijn privé nummer gegeven heeft, of misschien een los sim only abonnement heeft voor deze werk telefoon.