Abonnement met 500 MB internet

In deze tijd waarin iedereen een smartphone heeft, zijn databundels niet meer weg te denken. Natuurlijk is het geen absolute noodzaak om een databundel te hebben, in dat geval kan er alleen gebruik gemaakt worden van internet wanneer er WIFI beschikbaar is.

Dat is natuurlijk niet bepaald handig, dus kiest het overgrote deel van de mensen om er een databundel bij af te sluiten. De ene provider heeft nog grotere bundels beschikbaar dan de andere, zo zijn er bijvoorbeeld de onbeperkte bundels. Maar wist je dat een hollandsnieuwe sim only meer dan voldoende is voor de meeste mensen?

Genoeg data voor browsen en berichten verzenden

De hoeveelheid data die van te voren wordt ingekocht is wel belangrijk om bij na te denken. Want achteraf bijbetalen is namelijk een stuk prijziger, vergelijkbaar met belbundels. Als je over je minuten heen gaat, dan zijn de kosten een stuk hoger. Dat zelfde geldt voor data / internetbundels. Voor de gemiddelde gebruiker is 500 MB voldoende.

Hiermee kunnen berichten worden verzonden met applicaties zoals Whatsapp en kan er wat worden gesurft op het internet. Als u geen idee heeft hoeveel data u verbruikt per maand, dan kunt u ook het sim only 500 MB abonnement afsluiten en vervolgens kijken hoe het gaat. Bij de meeste providers kunt u inloggen om te zien hoeveel data er verbruikt is. Mocht de data toch wat de weinig zijn, kunt u vaak heel gemakkelijk de databundel upgraden naar meer MB’s per maand.

500 MB vergelijken

Er zijn diverse providers waar u uit kunt kiezen. Op onze website hebben we een uitgebreide vergelijkingstool staan, waarmee u gemakkelijk uw wensen kunt doorgeven. Aan de hand daarvan worden vervolgens diverse providers met elkaar vergeleken en kunt u direct afsluiten.