Aanbiedingen Met Internet Vergelijken

By | 20/06/2013

sim only aanbiedingen met internetSteeds meer mensen kiezen voor een Sim Only abonnement. En zo vreemd is dat niet. Want je kunt namelijk makkelijk enkele tientjes per maand besparen (..als je nu een abonnement i.c.m een telefoon hebt). En met alle smartphones van tegenwoordig zijn sim only aanbiedingen met internet nog meer in trek geraakt.

 

 

Gelukkig zijn er meerdere providers die dit aanbieden. Vaak zit er wel een limiet op de hoeveelheid data (internet) je mag gebruiken. Gelukkig zijn er ook enkele providers die onbeperkt internet aanbieden i.c.m een sim only. Wil jij direct de providers bekijken en hun aanbiedingen? >Klik dan hier

 

telefoon in toiletWat nog wel regelmatig gebeurd is dat iemand bijvoorbeeld een abonnement i.c.m. een telefoon (bijvoorbeeld een Blackberry) heeft afgesloten, en de telefoon gaat stuk. Bijvoorbeeld omdat de telefoon van de trap is gevallen, of in het toilet (..dit gebeurd vaker dan je denkt). Je moet dan je hele contractperiode – in de meeste gevallen 2 jaar- nog steeds het hoge maandbedrag blijven betalen, omdat je de telefoon “Gratis” kreeg.

 

Eigenlijk betaal je dus gewoon voor je telefoon bij een abonnement i.c.m. een telefoon. Je hoeft alleen niet het hele bedrag in 1 keer op te hoesten. Op zich is daar natuurlijk helemaal niets mis mee, want het zorgt er voor dat nieuwe telefoons voor veel mensen beschikbaar worden.

 

Met Sim Only aanbiedingen met internet heb je hier gelukkig geen last van. Je krijgt immers geen telefoon bij je abonnement, maar slechts een een sim kaart. Hiermee kun je bellen, smsen en natuurlijk gebruik maken van het mobiele internet op je smartphone.

 

Er zijn ook enkele sim only providers waarbij je maandelijks je bundel kunt aanpassen. Wat super handig kan zijn. Zo kan het zijn dat je in de zomermaanden wat minder belt door vakantie. Je kunt dan inloggen op je eigen pagina en je bundel gewoon naar beneden instellen. Dat geldt niet alleen voor je belminuten maar ook voor je internetbundel. Vergelijk daarom nu de sim only aanbiedingen met internet. > Klik hier