De lancering van een nieuwe iPhone is altijd een hele happening. Je hebt vast wel eens de rijen gezien voor de Nederlandse Apple winkels, met mensen die met een slaapzakje voor de deur slapen om er als eerste bij te kunnen zijn. Goede marketing van Apple zorgt ervoor dat mensen altijd het laatste nieuwe model in hun bezit willen hebben. Aankomende woensdag (12/09/2018) zal het laatste nieuwe model van Appel worden uitgebracht. Er zijn echter nog wat geruchten en onduidelijkheden over de naam van de nieuwe iPhone.

Zo zou volgens volgens China Mobile het instapmodel de iPhone Xc worden en het topmodel zou de iPhone Xs Plus worden. De naam iPhone 9 was eerder genoemd als mogelijke naam voor de nieuwe iPhone, maar blijkbaar kiest Apple waarschijnlijk toch voor een andere naam. Dit blijven uiteraard gewoon geruchten, we zullen tot aankomende woensdag moeten wachten om erachter te komen hoe de nieuwe toestellen daadwerkelijk gaan heten. In de komende dagen zullen we waarschijnlijk nog wel meer berichten uitkomen op het internet.

Live meekijken?

Aankomende woensdag is het dus zover. Het zou natuurlijk super zijn om hier bij te zijn als echte Apple fan. Voor de meeste mensen is dit echter niet weggelegd, het evenement is namelijk alleen voor genodigden in het Steven Jobs Theater in Californië. Toch kun je er als fan bij zijn door de livestream te volgen. Dit is de link om het te bekijken: https://www.apple.com/apple-events/september-2018/

Je kunt met een klik op de knop het evenement in je agenda zetten, zodat het zeker weet dat je het niet zult missen. Wij zullen in ieder geval de stream met veel belangstelling gaan volgen, want we zijn er benieuwd naar de naam en functionaliteiten van de nieuwe iPhone. Uiteraard zal de nieuwe iPhone ook weer populair zijn bij de Nederlandse providers in combinatie met een abonnement of als los toestel.