Een Abonnement zonder mobiel

Als je van plan bent om goedkoop te bellen, en je mobiele telefoon is nog in goede staat. Dan is het afsluiten van een abonnement zonder mobiel een goed idee. Je bespaart kosten, en er zijn nog veel meer voordelen te noemen..

Misschien is jouw telefoon nog in heel erg goede staat. De huidige generatie smartphone’s gaan meestal enkele jaren mee. Maar ook als je telefoon wat ouder is, kun je veel geld besparen door gebruik te maken van een zogenaamd Sim only abonnement. Hierbij krijg je alleen een abonnement om mee te bellen, en dus geen telefoon (die de kosten vaak opdrijven). Er zijn inmiddels honderdduizenden mensen overgestapt op een zogenaamd sim only internet abonnement. Simpelweg omdat het vaak veel goedkoper is, en omdat je vaak per maand kunt opzeggen.

Aanbieders abonnement zonder mobiel

oude telefoonEr zijn veel aanbieders te vinden die abonnement aanbieden. Er zijn veel verschillen te vinden in de verschillende aanbieders. Natuurlijk heb ik de beste aanbieders van al voor je opgezocht. En het zijn er best een hoop geworden. Veel netwerken zijn een onderdeel van KPN, en je maakt dus ook gebruik van het beste telefoon netwerk van Nederland. Ook reken je per seconde af. Vrijwel overal bereik (..ook in gebouwen). Daarnaast zijn de prijs echt verbluffend laag, zeker als je die gaat vergelijken met andere een abonnement i.c.m een telefoon. Er zijn allerlei bundels te vinden, en er zit altijd wel iets voor jou bij. Ook als je opzoek bent naar een blackberry abonnement, ben je hier aan het juiste adres.

Optioneel kun je ervoor kiezen om een internetbundel bij af te sluiten. Voor €5 per maand extra kun je overal en altijd gebruik maken van het internet. Dus gebruik maken van Facebook, e-mail en andere internet gerelateerde zaken. Een zeer voordelig abonnement dus waar je echt wat aan hebt.

Hoe afsluiten?

Kiezen voor een abonnement is eigen het zelfde als een abonnement zonder mobiel. Er zijn veel betrouwbare providers, deze hebben een goed bereik en kosten bijna niets! Het is dus niet zo gek dat er al duizenden mensen overgestapt zijn naar abonnementen. Om de aanbieding te bekijken klik je nu op onderstaande link. Je wordt doorgestuurd naar een overzichtelijke tabel die ik gemaakt heb. Je kunt direct je voordelige bundel vergelijken, en zien wat het beste bij jouw past. Met een maar muisklikken heb jij een nieuw en goedkoop abonnement zonder mobiel!

Ik zou het erg leuk vinden als je dit bericht zou willen delen via Social Media? Klik jij nog even op een van de onderstaande knoppen? Alvast bedankt..