Altijd bereikbaar tegen vaste lage maandelijkse kosten

Een deel van de mensen wil natuurlijk altijd het nieuwste model smartphone hebben. Vaak zijn dit jongeren, alhoewel dat natuurlijk geen 100% dekking geeft. Maar er is in Nederland ook een grote groep mensen die het niet zo op alle nieuwste snufjes hebben. Ze willen gewoon een telefoon hebben om mee te bellen en bereikbaar mee te zijn.

Deze groep heeft dan ook vaak een prepaid toestel, waarbij ze dus vooraf belminuten moeten kopen middels een prepaid kaart. Het bellen per minuut met zo’n prepaid toestel ligt vaak een stuk hoger dan bij een abonnement het geval is. Met een sim only abonnement kun je voor enkele euro’s per maand altijd bereikbaar zijn en niet het risico lopen dat je zonder beltegoed zit, wat bij een prepaid telefoon wel het geval is.

Goedkoop bellen en per maand opzegbaar

Naast het goedkoop bellen, is er nog een ander voordeel dat men heeft met een sim only abonnement. Het grote voordeel van een prepaid telefoon is vaak dat men nergens aan vast zit. Geen jaarabonnementen met lange opzeg termijn etc. Het is natuurlijk wel redelijk begrijpelijk dat iemand hier niet graag aan vastzit, dus daar spelen de sim only providers ook slim op in. Het is bij bepaalde sim only providers namelijk mogelijk om een Tele2 sim only abonnement te nemen. Het argument dat je er dan voor een jaar aan vast zit gaat dus niet op. In veel gevallen is een basis sim only abonnement nemen dan ook echt een stuk voordeliger dan middels prepaid beltegoed te bellen.

Vergelijk providers eventueel inc. internet

Als je een vergelijking wilt maken van de diverse sim only aanbieders, dan hebben wij op onze site een vergelijkingstool geplaatst. Hiermee kunnen veel providers met elkaar vergeleken worden en is het heel gemakkelijk om een abonnement af te sluiten. Als je in het bezit bent van een smartphone dan kun je er ook voor kiezen om internet op de telefoon te nemen. Zo kan er bijvoorbeeld overal gebruik gemaakt worden van applicaties zoals Facebook & Whatsapp.