Onbeperkt bellen

Als je veel belt met je telefoon dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Jij weet dat waarschijnlijk als geen ander. Je hebt waarschijnlijk een goede telefoon en je wilt nu onbeperkt kunnen bellen met een mobiel telefoon abonnement. Misschien wil je wel alles combineren met KPN compleet. Je bent aan het juiste adres. In dit artikel lees je waar je een onbeperkt bellen abonnem12nt af kunt sluiten. Precies waar je naar opzoek bent dus. Lees snel verder..

Onbeperkt Bellen

Eerst wil ik je de vraag stellen of je wel onbeperkt wilt bellen. Er zijn namelijk geen aanbieders die je echt onbeperkt laten bellen. Er is altijd een onbeperkt-bellenbeperking aan een abonnement. Meestal is dat rond de 1000 minuten per maand. Maar gelukkig is er een aanbieder die jou begrijp. Een aanbieder die snapt dat je veel wilt bellen, en je geen zorgen wilt maken over je belminuten. Misschien moet je nu iedere maand erg veel bijbetalen. Het is begrijpelijk dat je dat vervelend vind. Dat geld kun je natuurlijk veel beter besteden dan aan je mobiele telefoon. Hi begrijpt dat. Ze hebben een bundel met 1000 belminuten per maand. En eerlijk gezegd, zou dat voldoende moeten zijn. Even een rekensommetje. Ik ga er eventjes vanuit dat er 30 dagen in een maand zitten (soms wat meer en soms wat minder). 30 dagen in de maand is dus het gemiddelde dat ik voor het sommetje gebruik. 1000 minuten delen door 30 is 33  belminuten per dag. Dat betekend dus met al je vrienden, collega’s of kennissen bellen voor een vast tarief. Ik denk dat dat meer dan voldoende moet zijn. En dit alles voor de prijs van een nieuw t-shirt. Lees snel verder hoe goedkoop je dit onbeperkt bellen abonnement af kunt sluiten..

Voor de prijs van een nieuw t-shirt

Het abonnement met 1000 belminuten per maand van Hi kost maar… €31,-. Voor die prijs kun je bellen met iedereen die je maar wilt. Smsen met iedereen die je maar wilt. Het werkt als volgt. Als je een smsje stuurt gaat er 1 minuut van je bundel af. Je hoeft dus niet van te voren te bepalen hoeveel je gaat smsen (met een bundel). Je sluit gewoon het abonnement af, en kunt bellen en smsen zonder zorgen. Die hoge telefoon rekeningen zijn voorbij! Het geld dat je overhoud kun je besteden aan leuke dingen. Als je ook nog internet op je telefoon wilt hebben (voor facebook, whatsapp enz.) dan kun je nog een internet bundel afsluiten bij Hi. Bij een onbeperkt bellen abonnement zijn verschillende internet bundels mogelijk. Je kunt kiezen voor een 200,500,1000 of 1500MB databundel. Voor de meeste mensen is een 500MB databundel voldoende. Om er zeker van te zijn dat je niet over de databundel heen gaat, kun je het beste een 1000MB bundel afsluiten. Zo kun je met iedereen in contact blijven. Dus alles bij elkaar opgeteld: Je neemt het onbeperkt bellen abonnement van €31,- + een 500MB internet bundel van €10. Het totale bedrag dat je moet afrekenen is €41,- per maand. Hoeveel geef jij nu per maand uit aan je telefoonrekening? Juist, waarschijnlijk een stuk meer. Zo weet je zeker dat je het goedkoopste abonnement hebt.

Oke, hoe sluit ik af?

Als je besloten hebt dat je dit abonnement wilt gaan afsluiten, dan wil je natuurlijk direct bestellen. Het werkt heel erg simpel. Klik op de link onderaan dit bericht. Je wordt direct doorgestuurd naar de onbeperkt bellen bundel. Je geeft aan welke databundel je wil bestellen (..als je er geen wilt is dat natuurlijk ook een optie). Vervolgens geef je aan of je je oude telefoonnummer wilt blijven gebruiken. Als alles in orde is, wordt de simkaart binnen een paar dagen in je brievenbus bezorgd. Je stopt hem in je telefoon en het onbeperkt bellen kan beginnen! Veel plezier met je nieuwe abonnement, je hebt een goede keuze gemaakt. Wil jij een onbeperkt internet? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Onbeperkt bellen tegen een vast bedrag per maand is bij verschillende providers mogelijk. De meeste aanbieders van telefoonabonnementen laten je al een bundel met belminuten inkopen.

Hoe meer minuten je met een bundel inkoopt, des te goedkoper het bellen per minuut zal zijn. Dit tarief kan zeer laag uitvallen. Een sim only abonnement is immers al de goedkoopste manier om te bellen omdat je niet maandelijks de kosten voor het afbetalen van een telefoon hoeft te betalen.

Als je zeer veel belt dan kan je het goedkoopste tarief krijgen door een abonnement met onbeperkt bellen af te sluiten. Je koopt dan tegen een vast tarief een onbeperkt aantal belminuten. Hoe meer je hiervan gebruikt, des te goedkoper het bellen zal zijn.

Provider met onbeperkt bellen vinden

smartphoneNiet alle providers van abonnementen voor mobiel bieden ook de mogelijkheid aan om onbeperkt bellen af te nemen. Zij bieden dan wel belbundels aan waarbij je een zeer groot aantal belminuten in kunt kopen.

Bij een dergelijk groot aantal minuten binnen je bundel kunnen we toch haast spreken van onbeperkt bellen. Als je bijvoorbeeld 900 minuten inkoopt dan kan je iedere dag 30 minuten bellen.

Dit moet voor de meeste mensen toch wel genoeg zijn. Als je nog meer minuten wilt bellen dan zoek je een provider die onbeperkt bellen met abonnement aanbiedt. Deze kan je vinden door een vergelijkingssite van sim only abonnementen te bezoeken. Daar heb je vaak de optie om te filteren op de providers die deze optie aanbieden.

Bepalen of onbeperkt de goedkoopste optie is

belkostenOm te bepalen of een abonnement met onbeperkt bellen de goedkoopste optie is moet je weten hoeveel minuten je gemiddeld per maand belt. Wanneer je dit weet dan kan je kijken of er een bundel is waarbij je dit aantal belminuten kunt inkopen.

Als het bedrag van deze maandelijkse bundel lager is dan het onbeperkt bellen dan kan je beter de belminuten los inkopen. Is de bundel echter duurder dan ben je goedkoper uit met een onbeperkt bellen abonnement.

Dit is meestal alleen het geval als je een uitzonderlijk hoog aantal minuten per maand belt. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn wanneer je voor je werk veel moet bellen.

Gratis onderling bellen of naar dezelfde provider

bellen met vriendenNaast het onbeperkt bellen naar alle mobiele en vaste nummers heb je vaak bij een telefoonprovider ook een aantal opties om onbeperkt naar specifieke telefoonnummers te bellen.

Zij zijn er bijvoorbeeld providers waarbij je een aantal nummers kunt opgeven waar je onbeperkt naar wilt bellen. De minuten die je naar deze nummers belt worden dan niet van de belminuten in je bundel afgetrokken.

Veel aanbieders van telefoon abonnementen bieden tegenwoordig ook de optie om gratis te bellen naar nummers binnen hetzelfde netwerk.

Als je bijvoorbeeld een Vodafone of T-Mobile abonnement hebt dan kan je naar andere telefoonnummers binnen dit netwerk gratis bellen. Het is dus een vorm van onbeperkt bellen maar alleen naar een select aantal nummers.