Onbeperkt bellen

By | 22/11/2012

Als je veel belt met je telefoon dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Jij weet dat waarschijnlijk als geen ander. Je hebt waarschijnlijk een goede telefoon en je wilt nu onbeperkt kunnen bellen met een mobiel telefoon abonnement. Je bent aan het juiste adres. In dit artikel lees je waar je een onbeperkt bellen abonnement af kunt sluiten. Precies waar je naar opzoek bent dus. Lees snel verder..

Onbeperkt Bellen

Eerst wil ik je de vraag stellen of je wel onbeperkt wilt bellen. Er zijn namelijk geen aanbieders die je echt onbeperkt laten bellen. Er is altijd een onbeperkt-bellenbeperking aan een abonnement. Meestal is dat rond de 1000 minuten per maand. Maar gelukkig is er een aanbieder die jou begrijp. Een aanbieder die snapt dat je veel wilt bellen, en je geen zorgen wilt maken over je belminuten. Misschien moet je nu iedere maand erg veel bijbetalen. Het is begrijpelijk dat je dat vervelend vind. Dat geld kun je natuurlijk veel beter besteden dan aan je mobiele telefoon. Hi begrijpt dat. Ze hebben een bundel met 1000 belminuten per maand. En eerlijk gezegd, zou dat voldoende moeten zijn. Even een rekensommetje. Ik ga er eventjes vanuit dat er 30 dagen in een maand zitten (soms wat meer en soms wat minder). 30 dagen in de maand is dus het gemiddelde dat ik voor het sommetje gebruik. 1000 minuten delen door 30 is 33  belminuten per dag. Dat betekend dus met al je vrienden, collega’s of kennissen bellen voor een vast tarief. Ik denk dat dat meer dan voldoende moet zijn. En dit alles voor de prijs van een nieuw t-shirt. Lees snel verder hoe goedkoop je dit onbeperkt bellen abonnement af kunt sluiten..

Klik Hier Om Af te Sluiten

 

Voor de prijs van een nieuw t-shirt

Het abonnement met 1000 belminuten per maand van Hi kost maar… €31,-. Voor die prijs kun je bellen met iedereen die je maar wilt. Smsen met iedereen die je maar wilt. Het werkt als volgt. Als je een smsje stuurt gaat er 1 minuut van je bundel af. Je hoeft dus niet van te voren te bepalen hoeveel je gaat smsen (met een bundel). Je sluit gewoon het abonnement af, en kunt bellen en smsen zonder zorgen. Die hoge telefoon rekeningen zijn voorbij! Het geld dat je overhoud kun je besteden aan leuke dingen. Als je ook nog internet op je telefoon wilt hebben (voor facebook, whatsapp enz.) dan kun je nog een internet bundel afsluiten bij Hi. Bij een onbeperkt bellen abonnement zijn verschillende internet bundels mogelijk. Je kunt kiezen voor een 200,500,1000 of 1500MB databundel. Voor de meeste mensen is een 500MB databundel voldoende. Om er zeker van te zijn dat je niet over de databundel heen gaat, kun je het beste een 1000MB bundel afsluiten. Zo kun je met iedereen in contact blijven. Dus alles bij elkaar opgeteld: Je neemt het onbeperkt bellen abonnement van €31,- + een 500MB internet bundel van €10. Het totale bedrag dat je moet afrekenen is €41,- per maand. Hoeveel geef jij nu per maand uit aan je telefoonrekening? Juist, waarschijnlijk een stuk meer.

Oke, hoe sluit ik af?

Als je besloten hebt dat je dit abonnement wilt gaan afsluiten, dan wil je natuurlijk direct bestellen. Het werkt heel erg simpel. Klik op de link onderaan dit bericht. Je wordt direct doorgestuurd naar de onbeperkt bellen bundel. Je geeft aan welke databundel je wil bestellen (..als je er geen wilt is dat natuurlijk ook een optie). Vervolgens geef je aan of je je oude telefoonnummer wilt blijven gebruiken. Als alles in orde is, wordt de simkaart binnen een paar dagen in je brievenbus bezorgd. Je stopt hem in je telefoon en het onbeperkt bellen kan beginnen! Veel plezier met je nieuwe abonnement, je hebt een goede keuze gemaakt. Wil jij een onbeperkt internet? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Klik Hier Om Af te Sluiten