Abonnement met belplafond om kosten te beheersen

Een sim only is hoe dan ook een goede keuze als u kosten wilt besparen. Omdat er geen telefoon bijgesloten is bij het abonnement, zijn de kosten een stuk lager geworden. Het nemen van een belbundel is bij een T-mobile zakelijk is niet anders dan bij een ander abonnement. Maar sommige mensen willen graag dat de belbundel niet wordt overschreden.

Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij ouders die een sim only abonnement voor hun kinderen afsluiten. Nu vertrouwd u uw kinderen vast compleet, maar op het gebied van bellen gaan ze wellicht wat over de bundel heen. En dat is natuurlijk enorm zonde. Want hiervoor moet namelijk extra betaald worden aan het einde van de maand en deze belminuten zijn een stuk prijziger dan vooraf ingekochte belminuten. Met een belplafond kan er niet meer gebeld worden als de bundel op is. Op deze manier kunnen de kosten beter beheerst worden.

Koop vooraf belminuten in

De grootste reden dat mensen kiezen voor een sim only abonnement zijn natuurlijk de kosten. Maar als iemand juist over de bundel heen gaat lopen deze kosten juist weer flink op. Het vooraf inkopen van de belminuten is dan ook vaak het meest voordeliger. Het is vaak zelfs nog een beter idee om juist wat ruim in te kopen met de bundel want die extra kosten zijn vaak niet zo hoog. Dat zelfde geldt natuurlijk voor een databundel (mobiel internet). Ook als u een smartphone heeft en gebruik wilt maken van een databundel op uw telefoon kan dat bij sim only. De databundel wordt ingekocht op basis van het aantal MB’s dat verbruikt wordt. Ook hier is het zaak goed in de gaten te houden hoeveel data er verbruikt wordt, want ook deze kosten zijn duurder buiten de bundel.