Telefoon abonnement met internet

Internet op een mobieltje. Een paar jaar geleden dachten we met zijn allen “Wat moet je daar nou weer mee?”. Misschien kun jij je die tijd nog wel herinneren. Nu gebruikt iedereen zijn mobieltje de hele dag door. In de trein, tijdens de pauze of misschien wel onder werk- of schooltijd. We willen niks missen, in contact blijven via Whatsapp en Facebook en het laatste nieuws lezen via onze telefoon. Onze telefoon is een echte vriend van ons geworden. We kunnen er niet meer zonder. Doordat alle providers tegenwoordig datalimieten hebben, wil je een goed sim only abonnement nemen. Een abonnement waar je tevreden over bent, en waar je voldoende gebruik van het internet kunt maken. Lees snel verder..

Onbeperkt

abonnement met internetHelaas zijn onbeperkt internet bundels niet meer verkrijgbaar. Maar geen zorgen! Uit onderzoek is gebleken dat een gemiddelde gebruiker van een telefoon niet meer dan 500 MB per maand verbruikt. Natuurlijk is dat een gemiddelde. Dat wordt bepaald door mensen die meer verbruiken en mensen die minder verbruiken. Waarschijnlijk zit jij aan de hoge kant. 1GB of misschien wel 1,5 GB per maand aan data gaat er doorheen. Ook voor jouw is er een geschikt mobiel telefoon abonnement. De aanbieder simyo heeft een erg goede reputatie. Ze werken samen met KPN, het beste netwerk van Nederland. Je kunt kiezen uit verschillende bundels. Deze bundels kun je iedere maand heel erg makkelijk aanpassen. Dit gaat allemaal via je persoonlijke pagina op hun website. Vaak is het nog maandelijks opzegbaar ook!

Verschillende bundels

Hieronder krijg je een beeld van de verschillende bundels die Simyo aanbied.

Belminuten:

  • 200 minuten €6 per maand
  • 300 minuten €7 per maand
  • 500 minuten €14 per maand
  • 700 minuten €22 per maand

Databundels:

  • 500 MB  €7 per maand
  • 1000 MB €10 per maand
  • 1500MB €12,50 per maand

Ben jij een groot verbruiker van internet op je smartphone en wil je een abonnement met onbeperkt internet gaan afsluiten? Kies dan voor de 1000MB of 1500MB databundels van simyo. Je zult vrijwel zeker deze bundel niet overschrijden. Als je het abonnement afgesloten hebt, krijg je toegang tot een persoonlijke pagina op Simyo.nl. Hier heb je inzicht in het verbruik uit je bundel. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel belminuten je nog over hebt. Ook kun je zien hoeveel data je al uit je bundel verbruikt hebt. Misschien verbruik je wel veel minder dan je verwacht had. Helemaal geen probleem natuurlijk. Stel gewoon voor het einde van de maand je bundel bij, en je gaat minder betalen. Op die manier kun je weer wat besparen op je telefoonkosten.

Sluit nu af

Een telefoon abonnement met onbeperkt internet bestaat helaas niet meer. Het is jammer, maar we zullen er mee moeten leven. Aan een databundel van 1000MB of 1500MB per maand zullen de meeste mensen meer dan genoeg hebben. Jij waarschijnlijk ook. Mocht je toch meer of minder gebruiken, dan pas je met een simpele klik op de knop je abonnement gewoon aan. Onthoud ook goed dat je iedere maand kunt opzeggen bij simyo. Deze provider levert een enorm goede service, dus de kans is vrij klein dat dat zou gebeuren.