De Beste Deal

Wanneer je opzoek bent naar een nieuw telefoon abonnement, moet je met veel dingen rekening houden. Je wilt niet te veel betalen, en een goede bereikbaarheid en service krijgen. Misschien wil je zelfs wel maandelijks op kunnen zeggen. Als je niet te veel wilt betalen voor je abonnement, kom je al snel uit bent een onbeperkt internet abonnement. Je wilt de beste deal hebben. Lees in dit bericht meer over waar je precies op moet letten.

Netwerk

kpnEr zijn  veel verschillende aanbieders van sim only abonnementen. Het kan dan ook lonen om deze met elkaar te vergelijken. De prijzen voor een abonnement kunnen dan ook nogal uiteen lopen. Maar staar je niet alleen maar blind op de prijs. Een goede service zoals die van de KPN klantenservice is ook wat waard. Natuurlijk is een lage prijs leuk, maar als je een bundel neemt die eigenlijk niet bij je past zul je waarschijnlijk moeten gaan bijbetalen. Als je op dit moment al een telefoonabonnement hebt, maar wilt overstappen kun je je verbruik goed meten. In de meeste telefoons kun je namelijk zien hoeveel je de laatste tijd gebeld hebt. Probeer dit eens op te zoeken, en je weet precies wat je verbruikt hebt. Dit zou een indicatie moeten geven van welke telefoonbundel je zou moeten kiezen om de beste deal te bepalen. Het is wel aan te raden om hier iets boven te gaan zitten. Misschien bel je sommige maanden iets meer dan normaal, en bijbetalen is altijd duurder dan vooraf inkopen. Let hier dus goed op.

SMS

Het zelfde is eigenlijk te zeggen over je SMS bundel. Je kunt vaak wel een schatting maken hoeveel sms’jes je per maand verbruikt. Bij veel aanbieders kun je een sms bundel afsluiten. Ook hier geldt, vooraf inkopen is goedkoper dan achteraf betalen. Sommige aanbieders bieden een gecombineerde bundel aan. Je koopt dan bijvoorbeeld 300 belminuten in. Deze 300 minuten kun je dan geheel zelf indelen. Als je een sms verstuurd, gaat er 1 belminuut verloren. Bellen kost ook 1 minuut, maar dat spreekt voor zich.

Internet verbruik

Als je in de markt bent voor het de beste deal, moet je ook bepalen of je gebruik wilt gaan maken van mobiel internet. Voor mensen die

beste-deal

alleen maar bellen met de telefoon is dit onzin. Toch kiezen veel mensen voor internet op hun mobiel, het is namelijk erg handig. Er is zelfs een onbeperkt internet abonnement beschikbaar. Je blijft via facebook, whatsapp en andere social media in contact met al je vrienden. Daarnaast kun je opzoeken hoe laat de bus of metro vertrekt. Als je nu al een telefoon hebt met internet, wil je dit hoogstwaarschijnlijk behouden. Ook hier is het een goed idee om te bepalen wat voor internetbundel je daarvoor nodig hebt. Daar is een heel erg handig (gratis) programmaatje voor te downloaden. Genaamd Onavo. Deze app kun je downloaden in de Google Play store (op een Android toestel) of in de App store van Apple als je een iphone hebt. Met dit programmaatje kun je precies zien hoeveel data (internet) je verbruikt in een dag. Hierdoor kun je een goede inschatting maken van welke internetbundel je nodig hebt. Ook hier geldt, koop liever iets groter in. Want achter af betalen is altijd duurder.

Conclusie voor de beste deal

Als je de beste deal wilt hebben, dan is het zaak om op alle punten te letten die in dit bericht naar voren gekomen zijn. Staar je niet te blind op de prijs die je maandelijks moet betalen. Kijk liever naar wat je precies krijgt voor je geld. Ik hoop dat de tips in dit bericht je een stukje op weg geholpen hebben. Veel succes met je zoektocht naar een goede deal! Voor grootverbruikers is er ook het 1000 belminuten abonnement beschikbaar. Heel de dag bellen voor een prikkie!

Zou jij dit bericht nog even willen delen via Social Media? Alvast bedankt!