Dealer uit Roosendaal verstopt drugs & sim kaart in zijn mond

aug 2, 2018

verstoppen in mondIn Roosendaal is recentelijk een man door de politie staande gehouden voor een standaard controle. Tijdens een standaard controle door de auto vond de politie een joint, een zakje hennep en een pakje vloei. Na het verzoek van de politie om alle drugs af te geven, gaf de man aan verder niets bij zich te hebben. Omdat de poltie het zaakje niet helemaal vertrouwde, moest de man mee naar het politiebureau in Roosendaal.

Moeilijk uit zijn woorden

Aangekomen op het bureau moest er natuurlijk een ondervraging plaatsvinden. De man kwam wat moeilijk uit zijn woorden, alsof hij iets in zijn mond verstopt had. Het vermoeden van de politie was goed, omdat er diverse harddrugs en een sim kaar tevoorschijn kwamen. Na een grondig onderzoek van een GGD arts is de man overgeplaatst naar het cellencomplex op het bureau.

Dit had de man bij zich

De man had een flinke voorraad harddrugs op zak van in totaal 7 bolletjes cocaïne, 5 bolletje heroine en dan is er natuurlijk nog die simkaart. Hier stonden zijn contacten en adresjes op opgeslagen.

Een interessant verhaal en niet erg slim van de verdachte natuurlijk. De sim kaart verstoppen in je mond kunnen wij ons nog wel iets bij voorstellen. Tegenwoordig zijn de simkaarten van bijvoorbeeld KPN compleet & Youfone zo klein dat dit makkelijk moet lukken. Als de dealer een opvouwbare telefoon had gehad, was het misschien nog wel makkelijker geweest. Natuurlijk is de politie ook niet achterlijk en had ook dat waarschijnlijk wel door gehad.

De lading drugs die de verdachte in zijn mond verstopt had is wel heel erg veel, wij vragen ons af hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen. Gelukkig had de politie alles snel door, zodat in ieder geval deze lading drugs van de straat af is.