Apple is inmiddels wel bekend bij iedereen, de telefoons zijn zeer populair en gebruiksvriendelijk. Een groot deel van de Nederlanders heeft dan ook een iPhone in zijn broekzak zitten. Traditioneel brengt Apple ieder jaar een nieuw model uit, vorig jaar was het de iPhone XS.

De telefoon had een flink prijskaartje, maar daar liet men zich niet door belemmeren. De telefoon was weer razend populair. Overigens niet alleen in Nederland, wereldwijd deed de telefoon het weer erg goed. Dit jaar 2019 zal Apple waarschijnlijk dus weer met een nieuw model op de proppen gaan komen, de eerst geruchten bespreken we in dit bericht.

3 camera’s aan de achterkant van nieuwe iPhone?

Er gaan geruchten dat de nieuwe iPhone 3 camera’s aan de achterkant gaat krijgen. Dit weet smartphonelekker OnLeaks op Twitter te melden:

Of dit daadwerkelijk het geval is, moet natuurlijk nog maar blijken. Toch zien we steeds meer telefoons met meerdere camera’s aan de achterzijde, de iPhone X heeft er al 2. Zo’n vreemde gedachten is het natuurlijk niet dat het nieuwe model er 3 zou hebben. Wat Apple precies gaat doen moet natuurlijk nog gaan blijken, wij wachten de release van de nieuwe iPhone in ieder geval met spanning af!

3 verschillende modellen

Volgens anonieme bronnen komt de nieuwe iPhone in september 2019 op de markt. Ook deze keer zou het wel eens zo kunnen zijn dat Apple 3 verschillende modellen op de markt gaat brengen. Dit was ook het geval bij de laatste release. Aan de bovenkant van de markt was er bij de laatste release de iPhone XS, daarnaast kwamen met iPhone XS Max en iPhone XR op de markt. De kans is groot dat Apple een vergelijkbare strategie gaat inzetten bij de release in 2019. Hoe dit precies in zijn werking gaat moet blijken in september 2019. Als het zover is, berichten wij jullie hier uiteraard over!

De telefoon is uiteraard weer verkrijgbaar via de providers in combinatie met een sim only abonnement. Via onze website vergelijk je deze providers met elkaar, ook kun je uiteraard kiezen voor een los toestel.