Geen data bij je abonnement? Telfort verhoogt prijzen

aug 14, 2018

telfort verhoogt prijzenHet schijnt nog steeds voor te komen dat mensen een sim only abonnement afsluiten en er geen data bij nemen. Wij denken zelf dat dit niet heel erg vaak voorkomt, omdat toch vrijwel iedereen veel gebruik maakt van het internet.

Als je veel thuis bent of op plekken waar WIFI is, dan kunnen wij het ons nog voorstellen dat je geen data neemt. Maar met de voordelige prijzen die er tegenwoordig zijn, zou je haast wel gek zijn om geen data te nemen. Ga je namelijk toch online, dan betaal je een hoger tarief per MB. Provider Telfort heeft de prijzen verhoogt voor een onbeperkt bellen abonnement zonder data.

Hoeveel meer ga je als Telfort klant betalen?

Voorheen betaalde je voor het onbeperkt bellen zonder data abonnement €8,50 per maand. Met de nieuwe prijsverhoging, zal dit €11,00 per maand gaan worden. Op zich nog steeds een gunstige prijs, maar wel een paar euro per maand extra. Als je €2,50 per maand bijlegt en dus €13,50 per maand gaat betalen, dan krijg je 1GB data bij je abonnement.

Dat lijkt ons een goed idee, want we kunnen ons bijna niet voorstellen dat er veel mensen zijn die helemaal geen data zullen gebruiken. Natuurlijk kun je altijd sim only vergelijken met andere providers om te kijken wat andere providers te bieden hebben. Telfort heeft bijvoorbeeld geen onbeperkt internet bundel, wat handig kan zijn als je steeds over je bundel gaat. Met een onbeperkt internet abonnement weet je precies hoeveel je iedere maand uitgeeft en kom je niet voor verassingen te staan.

Ook per maand opzegbaar abonnement

Het voordeel van provider Telfort is dat er ook een maandelijkse opzegbaar abonnement beschikbaar is. Voor sommige mensen is dit enorm handig omdat ze flexibel zijn. Er zijn natuurlijk steeds meer mensen die voor langere tijd reizen en daar eigenlijk geen telefoon voor nodig hebben. Voor deze groep is het prettig om maandelijks op te kunnen zeggen. Bij Telfort is dit mogelijk. Je betaalt wel iets meer voor dit abonnement. Wanneer je jezelf voor langere tijd vastlegt, bijvoorbeeld 2 jaar, dan zijn de prijzen lager. Op zich is dit wel te begrijpen omdat de provider dan geen vaste inkomsten heeft. Iets om te overwegen.