Goedkoopste telefoon abonnement

In dit artikel lees je meer over een abonnement. Bij welke provider betaal je niet te veel, heb je het beste netwerk en de beste klantenservice die er is tegen de laagst mogelijke prijs? Kom er nu achter door verder te lezen..

Het goedkoopste abonnement, het wordt steeds populairder. Hoe komt dat? Nou, het is goedkoop, gemakkelijk en snel af te sluiten. En je zit vaak nergens aan vast. Met zo’n abonnement heb je alle vrijheid en hoef je niet bang te zijn dat je telefoon kapot gaat. Kijk het zit zo: bij een telefoonabonnement in combinatie met een telefoon wordt er vaak geadverteerd dat de telefoon Gratis is.

Telefoon is niet gratis

Dit is vaak niet zo. Je betaald de telefoon uiteindelijk gewoon zelf. Het wordt alleen in kleine. Niks betalen voor een telefoonstukjes gehakt. Je betaald dus niet in 1 keer het hele bedrag voor de telefoon, maar maandelijks een paar tientjes. De telefoon is dus in feite gratis, maar je betaald hem op afbetaling af bij de provider. Tegenwoordig is dit ook weer iets anders geworden, aangezien veel providers nu werken met het leasen van toestellen. Hierdoor is de prijs iets lager geworden, maar de telefoon is niet van jou aan het einde van de abonnementsperiode.

Alleen betalen voor je belminuten

goedkoopste abonnement

Bij een abonnement koop je alleen je belminuten en internetbundel in. Je betaald dus alleen voor het gene je daadwerkelijk gaat verbruiken. Je kunt net zoals bij andere abonnementen kiezen voor het aantal minuten dat je wilt inkopen. Dit kan variëren van 50 tot wel 1250 minuten per maand. Het goedkoopste abonnement heb je al voor €3 per maand, echt een koopje toch?

Met dit sim only abonnement kun je 100 minuten per maand bellen, of 100 smsjes versturen. Je krijgt dus 100 minuten / smsjes tot je beschikking die je vervolgens zelf kunt indelen. Als je ook nog gebruik wilt maken van het internet kan dat ook. Voor €5 extra per maand kun je internetten, whatsappen en van facebook op je telefoon gebruik maken. Natuurlijk is internet niet noodzakelijk, en kan het goedkoopste abonnement ook worden afsloten zonder internetbundel. Als je veel gebruik van internet op je mobiel, dan is het onbeperkt internet abonnement waarschijnlijk is voor jou.

Het KPN netwerk

Natuurlijk wil je niet te veel per maand betalen voor je telefoonbundel. Dat is logisch. Met het abonnement van simyo zit je dan echt goed. Het is niet alleen erg goedkoop, je maakt ook nog eens gebruik van het beste netwerk van Nederland. Simyo maakt namelijk gebruik van het netwerk van KPN. Dat betekent altijd ontvangst, ook in gebouwen en tunnels. Waarom zou je met minder genoegen nemen als dit abonnement ook nog eens het beste mobiele telefoon abonnement is?

Het goedkoopste abonnement

Het leuke van dit abonnement is dat je het iedere maand kunt aanpassen. Ja je hoort het goed. Iedere maand je bundel aanpassen. En daarvoor hoef je echt niet te bellen naar een duur nummer en lang in de wacht te staan. Als je het abonnement afsluit ontvang je een persoonlijk code voor de website van simyo. Met die code kun je inloggen op de website. Je krijgt een compleet eigen pagina waar je alles kunt aanpassen. Met alles bedoelen ze dan ook ECHT alles. Je kunt instellen of je naar 0900 nummer wilt bellen, je bel- en internet bundel aanpassen, een vraag stellen. Echt, simyo levert je een fantastische service. Als je bedenkt dat je hier met het goedkoopste abonnement te maken hebt, sta je te kijken van de kwaliteit die er voor geleverd wordt.

De conclusie

De conclusie is duidelijk. Wil jij gebruik maken van het beste netwerk van Nederland, en niet te veel betalen? Dan is een abonnement van simyo wat je moet hebben!