Google Pixel impressie (video)

Google is natuurlijk al een lange tijd actief op de mobiele markt met het besturingssysteem Android. De zoekgigant heeft dit systeem namelijk ontwikkeld en veel fabrikanten maken hier gebruik van. Ook zijn er door de fabrikant al diverse Nexus modellen op de markt gebracht, waarbij er altijd samen gewerkt is met andere fabrikanten voor de hardware. Nu is de Google Pixel op de markt verschenen, waarbij naast de software ook de hardware volledig door Google gemaakt is.

Wij kwamen de volgende video tegen met een goede uitleg / impressie van de telefoon:

Bron: Youtube

Bekijk ook de unboxing van de telefoon. De fabrikant heeft het sneller maken zeer serieus genomen.

Het is natuurlijk erg leuk dat Google met een eigen smartphone op de markt is gekomen. Het was best wel een grote kans voor Google om ook op hardware gebied meer te gaan doen. Want grote fabrikanten zoals Apple & Samsung hebben natuurlijk regelmatig een nieuw model op de markt. Nu kan Google ook meedoen op dit gebied.

Bron: Youtube

Wil je een sim only abonnement vergelijken? Dat kan via onze website. Als je wat wilt besparen op de maandelijkse kosten, dan is een sim only abonnement absoluut een aanrader. De reden hiervoor is dat je eigenlijk het telefoonabonnement en de kosten voor de telefoon uit elkaar splitst. Vroeger hadden de providers namelijk vaak 1 bedrag voor het gehele abonnement, dus zowel het telefoonabonnement als het de telefoon zelf.

Wat daarbij voor veel mensen doorslaggevend was waren de advertenties waarbij werd aangegeven dat het toestel ‘gratis’ zou zijn. Bij Ben contact werden die vragen veel gesteld. Veel mensen weten natuurlijk wel beter, maar in een relatief recente uitspraak van een rechter is gebleken dat het hier om misleidende reclame ging. Het ging in feite om een persoonlijke lening voor het toestel. Dit is dan ook de reden dat je tegenwoordig eigenlijk altijd een sim only abonnement afsluit.

De providers kunnen het toestel ook voor je leveren, maar hiervoor sluit je wel een lening af, met alle nadelen van dien. Het meest voordelig ben je uit door zelf een nieuw toestel te kopen en daarbij, bijvoorbeeld via onze website, een sim only abonnement bij 1 van de budget providers af te sluiten. Je loopt dan ook niet het risico op een BKR BKR registratie als je bijvoorbeeld de kosten voor de maandelijkse lening voor het toestel niet meer kunt betalen.