Huawei P20 Pro beste smartphone van 2018

aug 15, 2018

huawei p20 proDe European Image en Sound Assocation (EISA) reikt ieder jaar een prijs uit voor de smartphone met de meest geavanceerde technologie aan boord. Dit jaar heeft de Huawei P20 Pro de prijs gewonnen.

Wat veel mensen niet weten is dat HuaWei het tweede grootste smartphone merk ter wereld is. Het merk wint de prijs voor het zesde jaar op rij. De P20 Pro krijgt de prijs voor kwaliteit, ontwerp, prestatie en geeft aan dat het merk een voorloper is op het gebied van fotografie. De telefoon zou volgens EISA ‘winnende combinatie van uitstekende hardware, optiek en vakmanschap’ zijn. Neem je de telefoon in combinatie met een abonnement, kies dan altijd voor Telfort nummerbehoud. Zo blijf je bereikbaar voor vrienden en familie.

Alhoewel nu al duidelijk is dat de P20 Pro de prijs in de wacht sleept, wordt de prijs officieel op 31 augustus 2018 uitgereikt aan de fabrikant tijdens de IFA in Berlijn.

Bekijk ook onderstaande video:

Huawei P20 Pro

Nu de telefoon zo’n prestigieuze prijs heeft ontvangen, zullen de verkopen waarschijnlijk flink gaan toenemen. Je kunt de telefoon natuurlijk als los toestel aanschaffen. Op het moment van schrijven is het toestel te koop voor ongeveer €700 / €800. Dat is natuurlijk niet goedkoop, hier kun je ook een mooi Samsung of iPhone telefoon voor kopen. Toch is het een interessant toestel dat weer eens wat anders dan anders is. Je kunt dit toestel los kopen en onze website gebruiken voor sim only vergelijken voor een voordelig abonnement. De telefoon is zeer snel en heeft een grote batterij, toch handig in deze tijd.

Bekijk ook onderstaande review video: