Is Tele2 een goede provider?

dec 18, 2018

De laatste jaren zijn er steeds meer mobiele providers bijgekomen. Vroeger had je de grote bekende providers zoals KPN, Vodafone & T-Mobile. Maar nu zijn er ook andere providers bijgekomen. Tele2 is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze hebben flink aan de weg getimmerd en leveren naast mobiele diensten bijvoorbeeld ook televisie & internet voor de vaste aansluiting. Je hebt vast wel eens een commercial van ze gezien.

In de afgelopen jaren zijn ze helemaal snel gegroeid, voornamelijk door scherpe prijzen en een leuke reclamecampagne. Ze gingen namelijk weer onbeperkt internet aanbieden. In het prille begin van mobiel internet boden eigenlijk alle providers onbeperkt internet aan bij hun bundels. Dit was simpelweg de manier om mensen ervan te laten proeven, althans dat is ons vermoeden.

Na een tijdje kwam hier verandering in. Net zoals bij bel bundels kon je een bundel afsluiten met een vast aantal MB’s per maand om te gebruiken. Je moest dus op je internet gebruik op je mobiele telefoon gaan letten en kon niet meer zomaar alles downloaden of streamen via je mobiele telefoon. Een flinke verandering.

Tele2 bracht hier verandering in met hun scherpe sim only onbeperkt aanbiedingen. Je kon voor een vast bedrag per maand van €25,- onbeperkt van het internet gebruik maken. Best wel prettig natuurlijk als je nergens omkijken naar wilt hebben en niet voor onverwachte kosten wilt komen te staan. Je weet precies wat je iedere maand moet betalen en krijgt geen onverwachte hoge rekening omdat je meer MB’s hebt verbruikt dan je dacht. Dat komt namelijk nog wel eens voor. Mensen hebben bijvoorbeeld hun WIFI verbinding vergeten aan te zetten toen ze weer thuis waren en hebben uren naar Youtube filmpjes gekeken via het mobiele internet. Dan loopt het verbruik snel op.

Tele2 netwerk

Als je overweegt om een Tele2 sim only abonnement af te sluiten, wil je natuurlijk weten of Tele2 een goede provider is. Wij zijn van mening dat dit zeker het geval is. Het netwerk heeft een zeer goede dekking. Op de website van Tele2 kun je de netwerkdekking bekijken. Zoals je daar zult zien is de dekking goed over vrijwel heel Nederland. Wil je meer ervaringen van andere mensen weten dat kun je bijvoorbeeld eens een kijkje nemen op een review website zoals Trustpilot. Daar kunnen mensen een review van de provider achterlaten en krijg je een redelijk beeld van hoe de provider presteert.

Veel mensen die geen omkijken willen hebben naar hun maandelijkse kosten, kiezen door het onbeperkt internet aanbod voor Tele2. De provider levert uiteraard sim only abonnementen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement in combinatie met een toestel. Van wat oudere toestellen tot het nieuwste van het nieuwste, bij Tele2 kun je zeker een passend abonnement vinden! Via onze website vergelijk je de sim only abonnementen van Tele2 met andere providers. Afsluiten is uiteraard ook mogelijk met nummerbehoud.