espressoWe houden allemaal wel van een lekkere kop koffie, toch? Wij in ieder geval wel! Espresso is toch wel onze favoriet, een lekker sterk bakje om even wakker te worden in de ochtend. Koffieketen Doppio Espresso zit verspreid door heel Nederland. Je kunt hier alle koffievarianten aanschaffen, van een espresso tot een latte macchiato. Je drinkt hem in de zaak op, of neemt hem mee voor onderweg. De keten heeft nu een nieuwe applicatie ontwikkeld, waarbij klanten binnenkort tegoed kunnen opladen en kunnen uitgeven in de winkels.

Mijn Doppio

De vernieuwde Mijn Doppio applicatie beschikt nu over een loyaliteitsprogramma. Hier kunnen klanten punten sparen voor iedere uitgegeven euro in 1 van de Doppio vestigingen. Deze punten kunnen worden worden omgezet voor korting op het volgende kopje koffie. Zeker interessant voor klanten van het bedrijf.

Gebouwd in Google Firebase

Dit alles is gebouwd op de Google Firebase technologie. Koppelingen met CRM systemen en betalingssystemen zijn zo redelijk makkelijk te maken. Hierdoor kunnen klanten van Doppio binnenkort eenvoudig hun saldo opwaarderen of een cadeaukaart schenken aan iemand. Leuk als je geen cadeautje weet voor een vriend of vriendin, het tegoed opwaarderen voor de koffiezaak komt natuurlijk altijd goed van pas!

Natuurlijk heb je voor voor het correct werken van een dergelijk applicatie wel een goed werkende telefoon nodig. Kies jij voor een sim only abonnement in combinatie met een los toestel? Via onze website vergelijk je alle providers met elkaar.