KPN netwerk

Sim Only abonnementen zijn er in vele soorten en maten. In onze vergelijkingstool kun je een keuze maken uit veel verschillende aanbieders en netwerken. Sommige mensen willen graag een Sim Only met KPN netwerk. Er zijn namelijk meerdere aanbieders die van dit netwerk gebruik maken, niet alleen KPN zelf. Het netwerk staat als goed bekend, met een zeer goed bereik in veel delen van Nederland. Ook wordt het bereikt voor 4G als goed ervaren door veel mensen. Vandaag zetten we enkele aanbieders op een rijtje welke van het KPN netwerk gebruik maken, zodat jij een goede keuze kunt maken.

Robin Mobile

Dit is een aanbieder waar wij zeer te spreken over zijn. Vooral om het feit dat er onbeperkt internet wordt aangeboden. Robin Mobile is overigens de enigste die nog echt onbeperkt internet aanbiedt. Dit maakt het interessant voor mensen die hiernaar opzoek zijn. De tarieven voor het abonnement liggen wel wat hoger, maar daar krijg je dan wel het onbeperkt internet voor terug. Kies je voor een andere provider en ga je steeds over je bundel heen, betaal je vaak een stuk meer. Data achteraf bijbetalen is namelijk een stuk prijziger dan vooraf inkopen. Voor de mensen die veel data verbruiken en er geen omkijken naar willen hebben is Robin Mobile absoluut een goede keuze welke ook gebruik maakt van het KPN netwerk.

Youfone

Youfone is een provider waar redelijk voordelig een sim only KPN netwerk abonnement kan worden afgesloten. Met de commercials op radio en televisie begint het een steeds populairdere provider te worden. Er wordt helaas geen onbeperkt internet aangeboden, maar er is wel een zeer ruime keuze waarbij ook een grote databundel kan worden afgesloten. Dit alles tegen een zeer voordelig tarief. Ook Youfone maakt gebruik van het KPN netwerk.

Simyo

De provider Simyo maakt ook gebruik van het sim only KPN netwerk. De provider is voordelig, heeft diverse grote databundels en heeft uiteraard ook 4G in het pakket zitten. Bij deze provider is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een jaarabonnement of een maandabonnement. Kies je voor het maandabonnement, dan heb je de mogelijkheid om iedere maand op te zeggen. Handig voor mensen die bijvoorbeeld veel reizen. Kies je voor het jaarabonnement, dan zit je er dus een jaar aan vast. De kosten per maand bij het jaarabonnement liggen echter wel een stukje lager. Als je er dus zeker van bent dat je het abonnement minimaal een jaar nodig hebt, ben je voordeliger uit om voor deze optie te kiezen.

KPN

Natuurlijk maakt KPN zelf ook gebruik van hun eigen netwerk. Er zijn soms goede deals te vinden waardoor je niet teveel betaald voor het abonnement. Deze aanbieders heeft Sim Only abonnement, maar daarnaast ook diverse andere bundels beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld mobiel internet op je laptop of tablet, dan zijn hier ook abonnement voor beschikbaar.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er dus diverse aanbieders die van het KPN netwerk gebruik maken. Er zijn veel mogelijkheden en opties om uit te kiezen. Vergelijk jouw sim only abonnement via onze vergelijkingstool en sluit vandaag nog je abonnement af!