kpnIedereen kent de provider KPN natuurlijk wel. Het is de leverancier van mobiele diensten, internet en televisie. De mobiele provider KPN staat als zeer goed bekend, het netwerk is sterk en heeft vrijwel overal bereik. KPN heeft echter ook enkele merken onder zich, zoals Telfort, XS4ALL & Yes Telecom. KPN heeft aangegeven op termijn geen telecom diensten meer te gaan leveren onder deze merknamen. Uiteindelijk zullen klanten die nu een abonnement hebben bij 1 van deze merken onder KPN gaan vallen.

Overgang bestaande klanten

De provider heeft recentelijk bekend gemaakt hiermee te gaan stoppen. De wijzigingen gaan niet direct in, maar zullen in de loop van 2019 en 2020 worden doorgevoerd. De klanten waar dit betrekking op heeft, zullen hier waarschijnlijk spoedig bericht over krijgen. De provider gaat per merk bepalen wanneer de overgang gaat plaatsvinden en kan hier op dit moment nog niets over zeggen. KPN geeft daarnaast aan dat er voor klanten niets zal veranderen. Dat is natuurlijk goed nieuws.

Netwerk

Alle drie deze merken zijn op dit moment dochterondernemingen van KPN en maken al gebruik van het netwerk van de provider. Wat de exacte reden hiervan is weten wij niet, maar vermoedelijk is het voor KPN beter om dit samen te voegen om kosten te besparen? Het blijft natuurlijk speculeren, we hebben geen bronnen die dit bevestigen.

Sommige klanten zullen misschien willen gaan kijken naar mogelijkheden bij andere providers. Zeker als je voor een sim only abonnement kies, is er veel keuze. Misschien kun je veel goedkoper uit zijn. Vergelijk de abonnementen via: simonlyonbeperktinternet.com

 

Voor het laatst ge-update op