samsung galaxy aSamsung is natuurlijk een zeer bekende fabrikant op de smartphone markt. We kennen natuurlijk allemaal de Galaxy S modellen, die een geduchte concurrent zijn voor de populaire iPhone modellen van Apple. Maar Samsung levert ook smartphone is het midden e lage segment. Dat is de Galaxy A reeks. De fabrikant heeft het voornamelijk in dat segment zwaar in China, waar veel concurrenten zijn.

Geruchten

Naar verluidt krijgt het nieuwe Samsung Galaxy A model maar liefst 3 camera’s. Dat beweert een anonieme bron tegen The Investor (link).

Samsung heeft het in het tweede kwartaal van 2018 niet makkelijk gehad, de omzet van de divisie van de smartphones daalde namelijk met 20 procent en de winst met maar liefst 34 procent. Samsung zal dus aan de bak moeten om hier iets aan te veranderen, mogelijk helpt een telefoon met 3 camera’s hierbij.

Waarom 3 camera’s?

Je vraagt je misschien af waarom je 3 camera’s nodig zou hebben op je telefoon? Een goede vraag, maar we weten dat smartphones nu eenmaal moeten blijven innoveren om relevant te blijven. Samsung heeft een tijdje geleden ook problemen gehad met de Galaxy Note die in de brand vloog.

Samsung is de laatste jaren wat terughoudend geweest op dit vlak, maar volgens de anonieme bronnen van The Investor zal het roer binnenkort helemaal worden omgegooid. 1 van de camera’s zal een groothoeklens krijgen, waardoor je heel leuke effecten kunt creëren op je telefoon. Je ziet de populariteit hiervan de laatste jaren steeds meer stijgen. Dus misschien is het nog helemaal niet zo’n vreemde stap van Samsung om relevant te blijven en de omzet omhoog te krikken. Tegen de tijd dat het zover is, zal de telefoon ook weer via de providers zoals Telfort & Ben te koop zijn.

Voor het laatst ge-update op