Maandelijks opzegbaar

Heb jij een telefoon die nog prima werkt, en wil je besparen op je mobiele telefoonkosten? Een abonnement is dan waar je naar opzoek bent. Je wilt waarschijnlijk nergens aan vast zitten en daarom wil je een maandelijks opzegbaar abonnement af gaan sluiten. Natuurlijk wil je een betrouwbare provider met een goed bereik. Misschien wil je zelfs wel internet bij je abonnement. Lees snel verder waar jij gemakkelijk en snel een maandelijks opzegbaar telefoon abonnement afsluit. Ook als je een onbeperkt internet abonnement wilt afsluiten..

Betrouwbaar netwerk

De aanbieder simyo.nl heeft een schitterend aanbod voor mensen zoals jij. Ze bieden een geweldig netwerk, met het beste bereik van Nederland. Het KPN 4G netwerk is namelijk waar je gebruik van gaat maken met dit maandelijks opzegbaar abonnement. Je hebt vrijwel overal bereik met je telefoon, ook in gebouwen is het bereik erg goed.

Bij simyo heb je 2 keuzes. Je kunt kiezen uit een jaarabonnement (dat willen we dus niet), en een maandabonnement. Er is een klein verschil in de prijs. Dit is ook wel logisch omdat je maandelijks kunt opzeggen. Het verschil is niet zo heel erg groot. Ongeveer €2 per maand. Voor die €2, kun je dan iedere maand opzeggen. Dat gaat overigens heel erg simpel. Nadat je bestelt hebt, wordt de simkaart naar je adres verzonden. Je kunt eventueel een ander afleveradres opgeven. Je krijgt bij de levering een inlogcode voor je persoonlijke pagina op simyo.nl. Hier krijg je heel gemakkelijk inzicht in je belgedrag. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel belminuten / smsjes je nog over hebt deze maand. Daarnaast zie je of je veel gebruik gemaakt hebt van mobiel internet. Dit is natuurlijk alleen aan de orde, als je hier ook daadwerkelijk gebruik van maakt.

Op deze pagina kun je met 1 muisklik je abonnement opzeggen. Simpel als dat. Als jij besluit dat je geen abonnee meer wilt zijn bij simyo.nl dan is dat zo geregeld. Mocht je besluiten om je abonnement op te hogen, bijvoorbeeld door een hoger belgedrag, dan is dat ook met 1 muisklik geregeld. Ook heb je de mogelijkheid om 1000 belminuten te nemen. Altijd heerlijk bellen met je vrienden, zonder zorgen!

Sluit vandaag het maandelijks opzegbare abonnement af

Simyo heeft op dit moment verschillende acties lopen. Voor nog geen tientje in de maand krijg je 300 belminuten per maand, en dit kun je maandelijks opzeggen. Wil jij een betrouwbaar netwerk, waar je iedere maand kunt opzeggen? Dan is simyo.nl helemaal geschikt voor jou. Onthoud dat je nergens aan vast zit, en gemakkelijk kunt opzeggen. Klik op onderstaande link om direct je abonnement te bestellen. Wij zijn zeer tevreden, jij kunt dat ook worden.

Bij het afsluiten van een abonnement voor je mobiele telefoon verwacht je dat een contract getekend moet worden die je voor minimaal een jaar aan een bepaalde provider verbindt.

Dit is echter niet altijd de enige optie. Steeds meer providers zijn namelijk op de hoogte van het feit dat mensen liever niet een lange verbintenis aangaan.

Zij bieden daarom de optie om maandelijks opzegbare telefoon abonnementen af te sluiten. Dit is een telefoonabonnement zonder lange looptijd waardoor je een jaar of meer aan een provider verbonden bent. In plaats daarvan heb je de optie om de verbintenis iedere keer aan het einde van de maand op te zeggen.

Jaarlijks vs. maandelijks telefoonabonnement

Het is niet zo gek waarom mensen geïnteresseerd zijn in maandelijks opzegbare abonnementen. Niemand zit immers graag aan een lange verbintenis vast waar zij niet onderuit kunnen komen.

Zeker als later blijkt dat je niet tevreden bent met de geleverde service van de telefoonprovider. Het kan namelijk zomaar dat je thuis of op het werk geen goede ontvangst hebt op je telefoon.

Het netwerk kan in afgelegen gebieden van Nederland een slechte dekking hebben met hun netwerk. Na het maken van deze ontdekking zou het natuurlijk heel zuur zijn als je nog een jaar of zelfs twee jaren aan je sim only abonnement vastzit.

Bij een maandelijks telefoonabonnement loop je dit risico niet. Deze kan je simpelweg na een maand weer afsluiten als je niet tevreden bent met de geleverde service. Je zou zelfs kunnen zeggen dat providers die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden meer overtuigd zijn van hun kwaliteiten.

Alleen optie bij abonnementen

De maandelijks opzegbare telefoonabonnementen zijn alleen een optie als je voor een abonnement kiest. Wanneer je gebruikmaakt van de mogelijkheid om een gratis telefoontoestel bij je abonnement te krijgen dan gaat dit altijd gepaard met een één of tweejarig contract.

Met de verhoogde maandelijkse kosten betaal je immers het aankoopbedrag van je telefoon terug over de looptijd van je contract. Bij een abonnement neem je alleen een simkaart af en betaal je voor het gebruik van je telefoon.

Het moet dus mogelijk zijn om deze maandelijks op te zeggen. Toch bieden niet alle providers van telefoonabonnementen de optie aan.

Selecteren op maandelijks opzegbaar bij vergelijken

Bij het uitkiezen van een nieuw telefoon abonnement raden we je aan om altijd op een vergelijkingssite te kijken bij welke provider je de beste deal kunt krijgen.

Hier kan je de tarieven voor bellen, sms’en en internetgebruik met elkaar vergelijken. De meeste providers bieden echter ook abonnementen aan met een looptijd van één of twee jaar.

In ruil hiervoor kan je bellen tegen het allerlaagste tarief. Als je graag een maandelijks opzegbaar abonnement wilt afsluiten dan heb je meestal de optie om deze opties te filteren.

Een goede vergelijkingssite laat je op de kenmerken van een abonnement filteren. Als hier de optie maandelijks opzegbaar tussenstaat dan vink je deze aan en filter je de resultaten.