Maandelijks opzegbaar

By | 31/10/2012

Heb jij een telefoon die nog prima werkt, en wil je besparen op je mobiele telefoonkosten? Een abonnement is dan waar je naar opzoek bent. Je wilt waarschijnlijk nergens aan vast zitten en daarom wil je een maandelijks opzegbaar abonnement af gaan sluiten. Natuurlijk wil je een betrouwbare provider met een goed bereik. Misschien wil je zelfs wel internet bij je abonnement. Lees snel verder waar jij gemakkelijk en snel een maandelijks opzegbaar telefoon abonnement afsluit. Ook als je een onbeperkt internet abonnement wilt afsluiten..

Klik hier om direct te bestellen

 

Betrouwbaar netwerk

De aanbieder simyo.nl heeft een schitterend aanbod voor mensen zoals jij. Ze bieden een geweldig netwerk, met het beste bereik van Nederland. Het KPN netwerk is namelijk waar je gebruik van gaat maken met dit maandelijks opzegbaar abonnement. Je hebt vrijwel overal bereik met je telefoon, ook in gebouwen is het bereik erg goed.

 

sim kaarten

Een “handjevol” sim kaarten

Bij simyo heb je 2 keuzes. Je kunt kiezen uit een jaarabonnement (dat willen we dus niet), en een maandabonnement. Er is een klein verschil in de prijs. Dit is ook wel logisch omdat je maandelijks kunt opzeggen. Het verschil is niet zo heel erg groot. Ongeveer €2 per maand. Voor die €2, kun je dan iedere maand opzeggen. Dat gaat overigens heel erg simpel. Nadat je bestelt hebt, wordt de simkaart naar je adres verzonden. Je kunt eventueel een ander afleveradres opgeven. Je krijgt bij de levering een inlogcode voor je persoonlijke pagina op simyo.nl. Hier krijg je heel gemakkelijk inzicht in je belgedrag. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel belminuten / smsjes je nog over hebt deze maand. Daarnaast zie je of je veel gebruik gemaakt hebt van mobiel internet. Dit is natuurlijk alleen aan de orde, als je hier ook daadwerkelijk gebruik van maakt.

 

Op deze pagina kun je met 1 muisklik je abonnement opzeggen. Simpel als dat. Als jij besluit dat je geen abonnee meer wilt zijn bij simyo.nl dan is dat zo geregeld. Mocht je besluiten om je abonnement op te hogen, bijvoorbeeld door een hoger belgedrag, dan is dat ook met 1 muisklik geregeld.

Sluit vandaag het maandelijks opzegbare abonnement af

 

Simyo heeft op dit moment verschillende acties lopen. Voor nog geen tientje in de maand krijg je 300 belminuten per maand, en dit kun je maandelijks opzeggen. Wil jij een betrouwbaar netwerk, waar je iedere maand kunt opzeggen? Dan is simyo.nl helemaal geschikt voor jou. Onthoud dat je nergens aan vast zit, en gemakkelijk kunt opzeggen. Klik op onderstaande link om direct je abonnement te bestellen. Wij zijn zeer tevreden, jij kunt dat ook worden. Klik nu op onderstaande link:

 

Klik hier om direct te bestellen