telfortProvider Telfort heeft het CombiVoordeel programma geïntroduceerd. Hiermee krijgen klanten een beloning die meerdere mobiele abonnementen op 1 adres hebben staan een extra korting. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor families die allemaal een eigen abonnement hebben.

Vijf abonnementen op 1 adres

Met het CombiVoordeel programma van Telfort kunnen klanten met meerdere abonnementen op 1 adres vanaf 15 oktober aanspraak maken op een dubbele databundel. Er kunnen maximaal 5 mobiele abonnementen per adres worden afgesloten. Deze optie is overigens niet alleen beschikbaar voor nieuwe klanten, ook bestaande klanten kunnen hier gebruik van maken. Ook voor gebruikers van zakelijke abonnementen wordt de actie doorgevoerd.

Een slimme zet van Telfort wat ons betreft. Dergelijke acties worden inmiddels door meerdere providers aangeboden en het zou er natuurlijk goed voor kunnen zorgen dat een complete familie bij 1 provider zit. Zo krijgt de provider mogelijk meer klanten die ook langer blijven. Hoe het precies gaat uitpakken voor Telfort moet natuurlijk nog blijken, maar wij denken dat het een goede stap is.

Mobielabonnement en Telfort thuis combineren

Telfort maakt al langer gebruik van een soortgelijke actie, klanten die hun mobiele telefoonabonnement combineren met Telfort Thuis (voor televisie & vaste telefonie) krijgen al langer korting op hun factuur of een dubbele databundel.