Mobiel Abonnement waar geen telefoon bij zit

Vrijwel iedereen maakt tegenwoordig gebruik van een smartphone. Het is natuurlijk ook enorm handig om zo’n klein computertje bij je te hebben. Eventjes iets opzoeken op het internet of kijken hoe laat de trein of bus vertrekt. We zijn inmiddels behoorlijk verslaafd geraakt aan het internet. Op straat zie je dan ook iedereen naar zijn mobieltje staren. Met deze grote informatie behoefte is ook de vraag naar een sim only met onbeperkt internet enorm gestegen. Je wilt natuurlijk altijd en overal gebruik van het mobiele internet kunnen maken. Voor advies kun je ook altijd een KPN winkel bezoeken, er is er vast 1 bij jou in de buurt.

Gratis diensten

hi-logoDoordat zoveel mensen tegenwoordig gebruik maken van gratis diensten om met elkaar te communiceren (bijvoorbeeld Whatsapp en Facebook) is onbeperkt internet helaas niet meer te verkrijgen. Maar wees niet getreurd! Wist jij dat een gemiddelde smartphone gebruiker nog geen 200MB per maand verbruikt?! Oke, jij bent opzoek naar een mobiel abonnement met onbeperkt internet dus jij verbruikt waarschijnlijk iets meer. Ook jij als grootverbruiker hebt voldoende keuze om een bundel te kiezen die voldoet aan je verwachtingen. Zonder je zorgen te maken dus altijd genieten van internet op je telefoon. Waar je ook bent..!

Goedkoop bellen

Als je opzoek bent naar een goedkoop abonnement dan is dit echt iets voor jou. Het is goedkoop, gemakkelijk en iedere maand aanpasbaar (en opzegbaar). Je zit dus helemaal nergens aan vast, en bepaald iedere maand zelf of je de bundel naar boven of naar beneden bijstelt. Blijk je toch iets meer te bellen of gebruik te maken van het internet, dan pas je de bundel internetgewoon even naar boven aan. Dit alles gaat zeer eenvoudig via je eigen login code die je ontvangt bij een abonnement. Dus ben jij van plan om een mobiel abonnement met onbeperkt internet af te gaan sluiten? Kies dan voor een abonnement van Simyo.  Voor €12,50 per maand heb jij 1,5 GB aan mobiel internet tot je beschikking. Daarmee kun je echt heel erg veel internetten. Zelfs als je dagelijks youtube filmpjes bekijkt en van alles opzoekt op het internet moet je hier ruim voldoende aan hebben. Je kunt ook gemakkelijk inzien hoeveel data je nog tot je beschikking hebt voor deze maand. En je krijgt automatisch een SMS bericht wanneer je bundel bijna op is. Mocht je aan het einde van de maand nog heel erg veel data over hebben, dan stel je de bundel gewoon naar beneden bij en bespaar je paar euro per maand! Altijd mooi meegenomen toch?

Mobiel abonnement

Door de enorme populariteit van het mobiele internet bieden de providers geen mobiel abonnement zonder mobiel met onbeperkt internet meer aan. Maar gelukkig kun je nog steeds grote internetbundels bestellen voor een zeer lage prijs. De bundels van Simyo zijn voordelig, makkelijk en maken gebruik van het beste netwerk van Nederland. Namelijk dan van KPN. Sluit vandaag je abonnement af via onze website.