Mobiel internet

Mobiel internet, het is een echte uitvinding. Maar onbeperkt internet is nog iets beters. Er zijn al tal van mensen die je voor zijn gegaan bij het afsluiten van een prepaid mobiel internet abonnement. Je betaalt gewoon je prepaid kaart, maar neemt tegelijkertijd internet erbij, waar voor je ook betaalt. Deze formule werkt al vrij lang enorm goed. Het mobiel onbeperkt internet is dan ook iets dat aan het opbloeien is in de Nederlandse wereld van het bellen. Laten we snel eens kijken hoe onbeperkt mobiel internet precies in zijn werk gaat, en wat het allemaal kost.

Prepaid abonnement

Je hoeft geen echt sim only internet abonnement te hebben om gebruik te kunnen maken van internet op je telefoon. Ook prepaid mobiel internet is in het leven geroepen door aanbieders als T-Mobile en Vodafone, om zo een breder aanbod te kunnen presenteren aan de klant.  Bij prepaid mobiel internet betaal je niet een vast bedrag, maar je betaalt per MB en dit gaat zo ver als je wilt. Neem bijvoorbeeld de Vodafone Prepaid zonder bundel. Met een download snelheid van 3.6 Mb per seconde kun je voor 33 eurocent per MB onbeperkt gebruik maken van internet. Je hebt volledige controle over wat de kosten zijn. Bovendien loopt dit abonnement ook in het buitenland door. Je kunt trouwens vaak ook via de klantenservice je prepaid omzetten of hulp krijgen,

Simyo heeft het anders aangepakt. Zij maken gebruik van onbeperkt mobiel internet voor 4 euro per dag. Dit geldt dan alleen op de dagen dat je er gebruik van maakt. Na een daglimiet van 50 MB komen er geen extra kosten. Dit is bij de Simyo Web to Go en dongel versie van deze mobiel internet onbeperkt prepaid kaarten. Natuurlijk heeft deze aanbieder een per seconde abonnement beschikbaar, zodat je nooit teveel betaald.. Vergelijk je abonnement voor de beste prijs.

Vodafone

Bij Vodafone kun je gebruik maken van onbeperkt mobiel internet, al zit hier wel een prijskaartje aan verbonden. Wanneer je geïnteresseerd bent, zul je echter wel interesse tonen. Vodafone maakt gebruik van Blox. Deze kun je aan- en uitzetten via je My Vodafone. Zo kun je ook mobiel onbeperkt internet aan laten zetten. Mobiel internet (apparaat met USB-uitgang) op de laptop is ook onbeperkt mobiel internet. Dit is nog niet lang het geval bij Vodafone, maar tegenwoordig zit het ook in het aanbod en kun ook jij dit abonnement afsluiten. Natuurlijk kan dit via je telefoon zonder een apart apparaatje.

Onbeperkt internet mobiel, het kan tegenwoordig heel simpel. Je kijkt gewoon of je via het internet een mooi overzicht kunt opsporen van allerlei verschillende aanbiedingen. Hoewel dit niet eenvoudig is, is het niet een ramp wanneer het niet lukt. Je kunt immers ook zelfs langs gaan bij je provider – zowel online als in de winkel – om te kijken voor onbeperkt mobiel internet. Op die manier is de manier, waarop je jouw verschillende aanbiedingen kunt ontdekken, zeer uitgekiemd. Onbeperkt internet mobiel is nu eenmaal heel handig. Het is jouw zaak om het te nemen en er van te kunnen profiteren. Kijk nu snel bij je provider voor de verschillende aanbiedingen!