telefoon in vliegtuigEen passagier aan boord van IndigoAir, een Indiase vliegtuigmaatschappij, is uit het vliegtuig gezet omdat hij zijn telefoon wilde opladen in de cockpit van het vliegtuig.

Het vliegtuig wilde gaan opstijgen vanuit Mumbai, toen de passagier zijn telefoon wilde gaan opladen. Het vliegtuig stond op dat moment nog aan de grond. De passagier is aan de politie van Mumbai overgedragen en na verhoor vrijgelaten.

Tweede incident in korte tijd

Eerder deze week was er ook al een incident aan boord van een Indiaas toestel. Een man had namelijk aan boord van een vlucht van New Delhi naar Patna bijna in de lucht de achterdeur van het toestel geopend. Dit kon met veel moeite voorkomen worden. De man moest nodig naar het toilet en dacht dat het de wc-deur was. Gelukkig is er niets ernstig gebeurd.

Mensen aan boord van vliegtuigen willen natuurlijk graag hun telefoon bij zich hebben. Je kunt er immers spelletjes op spelen of video’s op bekijken. Zolang je de vliegtuigstand aanzet, zou er geen probleem moeten zijn. Wil je besparen op je telefoonkosten dan kan een sim only abonnement een goede oplossing zijn. Via onze website vergelijk je de laatste aanbiedingen.