Bellen Per Seconde

Hoge telefoonrekeningen, achteraf bijbetalen voor je mobiele kosten zijn problemen waar veel mensen mee te maken krijgen. Vaak is inzicht krijgen in je bel verbruik lastig. Je moet namelijk vaak betalen per minuut. Dus of je nu 1 seconde of 2 seconde belt, het kost altijd een belminuut. Zonde toch? Daarom is een abonnement per seconde een goede oplossing. Een mobiel telefoon abonnement is sowieso al niet duur, dus je kosten per maand kunnen flink gaan zakken. Zeker als je ook nog eens van een actie gebruik maakt. Dat is waarschijnlijk precies waar jij naar opzoek bent..

Per Seconde

een stel oude telefoonsMobiel bellen is bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We zijn vrijwel altijd bereikbaar. Als je een nieuw abonnement gaat afsluiten, zit daar vaak een “Gratis” telefoon bij. Maar zo gratis is die telefoon helemaal niet. Uiteindelijk betaal je deze altijd zelf. De kosten voor die telefoon zitten namelijk verwerkt in de maandelijkse kosten.

Je koopt hem eigenlijk op afbetaling i.c.m een abonnement bij een provider. Tientallen euro’s per maand betalen voor je abonnement is dan ook geen uitzondering. Als jouw abonnement afloopt en je telefoon nog in goede staat is, is een abonnement per seconde echt een heel goed alternatief. Oke, je zult nog even door moeten met je huidige telefoon, maar hoe erg is dat? Als je op deze manier een paar tientjes per maand extra overhoud? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een nieuwe telefoon los in de winkel te kopen. Ook dan ben je vaak voordeliger uit.

Voor Ieder wat Wils

Daarnaast zitten er aan een abonnement per seconde ook nog andere voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld iedere maand je abonnement opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Ook de internetbundels (die veel mensen tegenwoordig hebben) zijn vaak een stuk goedkoper bij een abonnement. Maar ik beloof je dat als je eenmaal een Blackberry abonnement hebt, je echt niet terug wilt naar een andere provider. Telefoon providers bieden namelijk een zeer voordelig bellen per seconde abonnement aan. Je kunt het abonnement helemaal naar eigen smaak indelen. Zo kun je een keuze maken tussen 100 – 1250 belminuten per maand. Voor iedereen wat wils dus, ook als je een Blackberry toestel hebt.

Mobiel Internet ook Beschikbaar

hi-logoHI.nl is bijvoorbeeld een dochteronderneming van KPN. Je maakt dus ook gebruik van het netwerk van KPN wat bekend staat als een van de beste van Nederland. Je hebt dus vrijwel overal bereik met je telefoon, en hoeft dus nooit een telefoontje te missen. Maar er zijn nog veel sim only aanbieders, die ook goed bekend staan. Daarnaast kun je waar je maar wilt gebruik maken van het internet door middel van een internetbundel. Deze bundels zijn verkrijgbaar van 200MB tot 1500MB per maand. Informatie over het openbaar vervoer opzoeken, je e-mail checken het kan allemaal onderweg gedaan worden (als je wilt natuurlijk).

Bellen per seconde kan dus zeker lonen met een abonnement per seconde. Je hebt het beste netwerk tot je beschikking, en betaald een zeer lage prijs. Een ander groot voordeel is dat je iedere maand op kunt zeggen. Ook kun je iedere maand je bundel naar boven en naar beneden bijstellen. Op deze manier hoef je nooit meer extra bij te betalen aan het einde van de maand.