Ben aanbieding

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben aanbieding

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Zoek je een Ben sim only aanbieding? Dan hebben we goed nieuws voor je, op onze website kun je namelijk gemakkelijk alle deals van Ben met elkaar vergelijken. De provider maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Waardoor je altijd en overal snel internet en bereik hebt. Met een Ben actie kun je ervoor kiezen om een Ben abonnement te nemen, maar de provider heeft ook deals in combinatie met een telefoon.

Altijd een sim only abonnement

Net zoals bij alle andere providers is het bij Ben zo dat je altijd een sim only abonnement afsluit. Bij de provider heb je ook de mogelijkheid om een toestel af te nemen, maar hier moet je dan zelf een lening voor afsluiten. Door een recente uitspraak en Europese regels is dit veranderd.

Het is voor consumenten nu veel duidelijker hoeveel ze precies uitgeven voor een toestel en hoeveel ze uitgeven voor het abonnement zelf. Ook als ze Ben buitenland gebruiken. Met een lening afsluiten met een Ben aanbieding, wordt je meestal wel bij het BKR geregistreerd en dit kan dus een effect hebben op andere leningen zoals bijvoorbeeld een hypotheek.

Ben

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone