Ben contact

Alle Ben sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

ben contact

Vanaf € 6,50 per maand
Gratis nummerbehoud
Op betrouwbaar T-Mobile netwerk

Vergelijk Ben sim only


Heb jij een Ben sim only abonnement en wil je contact hebben met Ben? Of overweeg je het abonnement af te sluiten maar heb je toch nog bepaalde vragen? Dan is contact opnemen met de provider Ben natuurlijk de eerste stap!

Ben contact mogelijkheden

Ben is enorm goed bereikbaar. Er zijn dan ook diverse mogelijkheden om Ben contact te zoeken. Als je al klant bij Ben bent dan kun je via de website en via de App een hoop zelf online regelen in je eigen omgeving.

Je hebt hiervoor een account nodig, welke je kunt aanmaken met je 06-nummer en geboortedatum. Je kunt in de online omgeving je bundel aanpassen en diverse andere zaken wijzigen. Mocht je er niet uitkomen in je eigen online omgeving, dan kun je natuurlijk altijd Ben contact opnemen via een andere weg.

Chatten of bellen

De makkelijkste manier om contact te leggen met de klanten service van Ben is via de chat of telefoon. Online kun je jouw vraag stellen en krijgt dan doorgaans snel een antwoord op je vragen. Heb je liever iemand aan telefoon om je vragen aan voor te leggen? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 1200 als je al klant bent bij Ben. 

Ben

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim only
hollandsnieuwe sim only
kpn sim only
lebara sim only
simpel sim only
simyo sim only
tele2 sim only
t-mobile sim only
vodafone sim only
youfone sim only