hollandsnieuwe 500

Vergelijk alle hollandsnieuwe sim only abonnementen met elkaar en sluit direct af


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wil je een hollandsnieuwe sim only 500 abonnement afsluiten? In dit artikel willen we wat meer informatie geven over het abonnement en wat je er precies mee kunt. Het hollandsnieuwe 500 abonnement is het kleinste abonnement met de provider te bieden heeft. Als je maar weinig gebruik maakt van je mobiele telefoon en mobiel internet, dan is dit misschien een goed abonnement voor je. Omdat dit het kleinste abonnement is, is de prijs natuurlijk ook een stuk lager.

Belminuten, data & sms combineren bij hollandsnieuwe 500

Provider hollandsnieuwe sim only heeft interessante abonnementen die zeer geschikt zijn voor met een wisselende bundel behoefte. Zo kun je met een hollandsnieuwe 500 abonnement heel gemakkelijk combineren. Je krijgt in feite 500 MB’s bij je abonnement, maar je kunt 1 MB ook gebruiken als belminuut of als 1 SMS. Heb je in een bepaalde periode meer behoefte om te bellen? Dan gebruik je gewoon wat meer MB’s op mee te bellen. Je kunt zo eindeloos combineren met je bundel. Via de app of de website van hollandsnieuwe kun je heel gemakkelijk inzicht krijgen in je bundel en weet je precies hoeveel je nog over hebt. Zo kom je aan het einde van de maand niet voor een verassing te staan omdat je meer verbruikt hebt dan je dacht.

1 jarig & 2 jarig abonnement bij hollandsnieuwe

Je kunt een hollandsnieuwe 500 abonnement afsluiten via onze website, je hebt daarbij de keuze om een 1 jarig of een 2 jarig abonnement af te sluiten. Voor het 1 jarige abonnement betaal je net iets meer. Nadat de abonnementsperiode is afgelopen van je hollandsnieuwe aanbieding gaat het automatisch over naar een maandelijks opzegbaar abonnement. Zo zit je er niet voor langer aan vast. De provider is echter zeer goed en voordelig, dus wij verwachten dat je niet zo snel zult opzeggen.