KPN 4G

Alle KPN 4G sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar netwerk
 Standaard onbeperkt bellen & SMS
5G internet

Vergelijk KPN sim only

Als je snel wilt internetten met je mobiele telefoon als er geen Wifi is, dan heb je KPN 4G nodig. 4G is de opvolger van 3G, het grote voordeel zit hem in de snelheid. Die is namelijk veel sneller geworden, soms zelf vergelijkbaar met een ‘reguliere’ internet verbinding bij je thuis. Als je een KPN sim only afsluit, zit hier altijd 4G bij inbegrepen.

Je hoeft dus geen extra kosten te maken om van 4G gebruik te mogen maken. Foto’s versturen, filmpjes kijken & Netflixen gaat razendsnel met een KPN 4G abonnement. Gemiddeld heb je een downloadsnelheid van 20 Mbit en een uploadsnelheid van 10 Mbit. Meer dan genoeg voor de meeste mensen.

KPN heeft 1 van de beste netwerken van Nederland en hebben een 99% dekkingsgebied als het aankomt op 4G in Nederland. Vrijwel overal heb je dus bereik en snel internet. Nu is het in de praktijk nog wel afhankelijk van omgevingsfactoren of je de volledige snelheid ook daadwerkelijk bereikt. Als je bijvoorbeeld een festival bent met veel mensen, komt het nog wel eens voor dat het erg druk is op het netwerk en je niet de volledige snelheid haalt.

Maar in de meeste normale situatie is een KPN 4G abonnement erg snel en kun je er veel mee. Helaas is er geen KPN maandelijks opzegbaar abonnement van de provider, dus als je klant wilt worden teken je minimaal een jaarcontract. Wil je extra besparen op je KPN 4G abonnement, dan kun je ervoor kiezen om een 2 jaarcontract te tekenen. Je betaald dan minder per maand.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN