Lebara beltegoed

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


Als je ervoor kiest om een prepaid kaart van Lebara te gebruiken dan zal je naar alle waarschijnlijkheid wel willen bellen. Een van de beste mogelijkheden om voor te kiezen is natuurlijk de prepaid kaart. Voor het opladen van Lebara beltegoed zal je een aantal stappen moeten ondernemen. Hoe doe je dit en waar moet je eigenlijk op letten? Dat gaan we jou in dit artikel laten zien, lees dus snel verder om hier meer over te leren!

Jouw Lebara beltegoed opladen

Om de dichtstbijzijnde plaatselijke winkel of verkoper van een Lebara punt bij jou in de buurt te vinden kan je via de site van Lebara gebruik maken van de winkelzoeker. Zodra je jouw voucher of kraskaart hebt gekocht, heb je vier opties om het tegoed op te laden. Wees je er van bewust dat het invoeren van een onjuiste voucher of kraskaart nummer jouw opwaarderingsdienst kan blokkeren. De volgende mogelijke stappen kun je volgen om jouw kaart voor Lebara beltegoed op te laden:

Als je *111* Kraskaartnummer* ID-nummer# belt en vervolgens op de oproep drukt, zal de herlaadbeurt worden toegepast op jouw SIM-kaart.

Je kunt ook een USSD-menu gebruiken om op te laden, bel hiervoor *000# en selecteer optie 1 om op te laden.
Gebruik een IVR line. Bel de IVR op 1755 en kies voor het opladen met een voucher door op 3 te drukken en het ID-nummer in te voeren en vervolgens de oplaad PIN-code in te voeren.
Je kunt ook MyLebara gebruiken om je Lebara beltegoed op te laden. Deze is beschikbaar via jouw Smartphone en computer. Hier vind je een speciale pagina waar je de voucher in kunt vullen die je hebt gekocht.

Maak gebruik van MyLebara

Om de beste ervaring te krijgen raden wij je aan om je aan te melden bij de online dienst MyLebara. Het opladen van je account via MyLebara geeft je de mogelijkheid om je voucher voor Lebara beltegoed direct online op te laden. Als je een geldige voucher hebt, kun je deze opladen onder MyLebara. Vul gewoon de voucher pin en je ID in en selecteer submit om je account op te laden. Hier kunt je jouw tegoed overmaken naar een bestaande Lebara-lijn, het Lebara-nummer invoeren en het bedrag selecteren dat je wilt overmaken. Met behulp van deze speciale dienst is het net even wat makkelijker om jouw Lebara beltegoed op te laden op jouw toestel.