Lebara opwaarderen – alles wat je moet weten

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

lebara opwaarderen

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk

Vergelijk Lebara sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De aanbieder Lebara sim only gaat al voor een lange tijd mee. Deze aanbieder is bekend geworden door de aanzienlijk lage prijzen die zij hanteren voor de buitenlandse belletjes. De kans is groot dat je bij Lebara wilt opwaarderen, je bent nu eenmaal niet voor niets bij dit artikel terecht gekomen. Hoe doe je dit eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden voor Lebara opwaarderen? Tijd om daar achter te komen, lees dus snel verder om dit allemaal te weten te komen!

Hoe kan je Lebara opwaarderen?

Zoals je bij zoveel aanbieders zal moeten doen is het bij Lebara zo dat je online kunt opwaarderen. Het is over het algemeen erg gemakkelijk om te doen, je hoeft alleen maar even in te loggen. Bij het opwaarderen is het van belang dat je altijd goed kijkt naar het pakket dat je wilt afsluiten. Als je dit niet doet zit je ergens aan vast wat je liever niet hebt, dit is natuurlijk niet de bedoeling. Een pakket van Lebara opwaarderen zou binnen een paar minuten gedaan moeten zijn. Mocht je er niet uitkomen dan is het natuurlijk altijd een optie om even contact op te nemen met de klantenservice, zij zullen je altijd weer verder kunnen helpen met alle mogelijke vragen.

De mogelijkheden bij Lebara

Als het aankomt op Lebara opwaarderen zijn er ronduit gezien twee mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Dit zijn ook wel de Sim only en de prepaid optie. De Lebara prijzen zijn over het algemeen zeer schappelijk. Wij hebben ze hieronder even voor je uiteengezet om het je wat makkelijker te maken:

Sim Only – Met Lebara heb je altijd de beste Sim Only en Prepaid deals in Nederland en daarbuiten. Je kunt eenvoudig het product kiezen dat bij je past. Wil je onbeperkt bellen en sms’en, 4G-gegevensdekking op het bekroonde KPN-netwerk, met volledige flexibiliteit voor een contract? Kies dan voor Sim Only. Wil je liever opwaarderen wanneer je wilt met de mobiele app? Dan is Prepaid weer een betere optie. Met Lebara heb je altijd volledige controle en flexibiliteit voor een betaalbare prijs.

Prepaid – Naast goedkope nationale en internationale gesprekken kun je jouw data ook gebruiken voor een lagere prijs. Je kunt kiezen voor belkrediet, maar ook voor een 30 dagen geldige Prepaid bundel. Belkrediet is flexibeler in gebruik, maar met een bundel krijg je meer voor je geld. De keuze zal echt geheel persoonlijk zijn, denk hier dus even goed over na voordat je kiest voor een van de opties.

Lebara

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone