Lebara prijzen

Alle Lebara sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

lebara prijzen

Vanaf € 6,00 per maand
Bundel maandelijks aanpasbaar
Op betrouwbaar KPN netwerk

Vergelijk Lebara sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Er zijn de laatste tijd steeds meer mensen die kiezen voor Lebara sim only. De reden hiervoor is vrij simpel, het is namelijk de beste aanbieder van dit moment als het aankomt op telefonie in het buitenland. Door de lage prijzen voor bellen in het buitenland is iedereen die veel moet reizen in staat om zijn telefoon voor een schappelijke prijs te gebruiken. In dit artikel zullen wij je alles laten zien wat je moet weten rondom de prijzen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om inzage te krijgen in jouw telefoongebruik van deze bekende aanbieder!

Voordelige Lebara prijzen op dit moment

Er zijn op dit moment verschillende voordelige pakketten te vinden die je kunt afsluiten bij Lebara. Deze pakketten zorgen er dan ook voor dat de Lebara prijzen echt ontzettend laag uitvallen. Ook voor Lebara opwaarderen, in het geval van prepaid, zijn de kosten relatief laag. Zo is er op dit moment een Unlimited pakket waarmee je super voordelig kunt bellen en appen in het buitenland. Je kunt op de site van Lebara een actuele prijslijst vinden voor de huidige prijzen. Kijk dit zeker even door een ontdek zelf hoe voordelig deze aanbieder is.

Europese roaming – dezelfde prijzen voor de EU

Goed nieuws voor iedereen die op vakantie gaat in de EU! Voor oproepen vanuit een land in e EU naar een ander EU land worden binnenlandse tarieven in rekening gebracht. Ook binnen de EU wordt het gebruik van gegevens via de Lebara simkaart in rekening gebracht alsof je je gewoon in Nederland bevindt. Houd er rekening mee dat als je u een bundel gebruikt, de belminuten en de data in mindering wordt gebracht op je eigen bundel. Voor sommige bundels kan het gebruik van dataverkeer tijdens roaming in de EU onderworpen zijn aan een fair use policy.

Als veiligheidsmaatregel om buitensporige roamingtarieven te vermijden, kun je geen betalende communicatie verrichten wanneer je betaald hebt via de ‘pay as you go’ module. Je kunt dit aanpassen door naar de klantenservice te bellen. Voor meer informatie rondom de Lebara prijzen in de EU kan je ook op de site zelf terecht.
Dankzij de lage prijzen is het een verstandig idee om eens op de site te kijken. Lebara is een prima aanbieder op het gebied van telefonie, dit is dan ook de reden dat ze zo groot zijn geworden. Het is dé keuze voor iedereen die van plan is om veel te bellen in het buitenland.

Lebara

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone