Robin Mobile Sim Only

robin mobileRobin Mobile is een van onze favoriete aanbieders op het gebied van telefonie. We raden hun onbeperkte pakketten dan ook echt aan. Dit komt met name omdat ze worden geleverd met functies en de steun van een solide landelijke dekking. Een andere bonus is de all-in prijs van Robin Mobile. In dit artikel zullen wij je meer laten zien over wat je kunt verwachten bij het gebruik van sim only provider Robin Mobile.

Prepaid van Robin Mobile

Als je Robin Mobile prepaid pakketten vergelijkt met de onbeperkte plannen, zul je merken dat de prepaid-opties iets goedkoper zijn. Het belangrijkste voordeel is dat je vooraf moet betalen in plaats van je rekening aan het eind van de maand te ontvangen. Het prepaid systeem kan een beetje vervelend worden als je vergeet te betalen , maar zolang je er bovenop blijft zitten bespaar je meer dan een paar euro per maand. De Robin Mobile prepaid pakketten hebben dezelfde voordelen als hun post paid plannen.

Robin Mobile dekking

Robin Mobile heeft een dekking van 94% over heel het land, waardoor het over het algemeen een prima keuze is als aanbieder. De verbinding is wat minder in de regio’s buiten de stad. Je kunt dus altijd rekenen op Robin Mobile in meer dichtbevolkte gebieden, maar als je je hierbuiten begeeft heb je niet altijd de beste verbinding. Als je er zeker van wilt zijn dat je gebied gedekt is kan je een kijkje nemen op de interactieve kaart van Robin Mobile.

Robin Mobile datasnelheden

Hier is Robin Mobile echt een prima aanbieder. De Robin Mobile heeft downloadsnelheden van gemiddeld 21,1 Mbps, wat betekent dat je Instagram-verhalen, apps e n alle andere leuke dingen kunt doen met je internet. Robin Mobile loopt ver vooruit als het aankomt op de datasnelheden, dit maakt het zeker een goede keuze voor de mensen die wel houden van snel internet.

De klantenservice van Robin Mobile

Praat met een klant van Robin Mobile en u hoort waarschijnlijk schillende verhalen over de klantenservice, zowel goede als slechte. We hebben in het verleden goede ervaringen gehad met de klantenservice van Robin Mobile. Over het algemeen is het zo dat je bij de klantenservice in de winkel altijd beter geholpen zult worden, hier hebben ze nu eenmaal net even wat meer tijd om je bij je vragen te helpen. Kies voor een fysieke winkel als je op zoek bent naar de ervaring. Als je liever de telefoontjes en uitstapjes naar de winkel wilt vermijden dan kan je ook contact opnemen met Robin Mobile via sociale media.