Robin Mobile buitenland

Alle mensen die dit lezen en die van plan zijn om te gaan reizen willen hun telefoon natuurlijk wel meenemen. Met je telefoon kan je jouw maten en je familie alles laten zien van jouw vakantieperiode. Wel zien we dat je bij het gebruik van de bundel in het buitenland soms hoge kosten moet betalen. Dit is natuurlijk ook het geval bij een aanbieder als Robin Mobile. Bij Robin Mobile in het buitenland is het soms zo dat je even goed moet kijken wat de regels voor jouw abonnement zijn om hoge kosten te voorkomen. Wij raden je aan om dit artikel goed door te lezen, zo weet je alles wat je moet weten over Robin Mobile in het buitenland.

Robin Mobile buiten Nederland – alle landen in de EU

Een tijd lang dacht iedereen dat je voor Robin Mobile in het buitenland altijd een hoger tarief betaalde dan in Nederland. Echter is dit al een tijdje niet meer zo, voor de EU is er namelijk een nieuwe regel gekomen waarin is bepaald dat de lokale tarieven in de andere landen in de EU gelden. Robin Mobile buitenland is dus met name bedoeld voor degene die van plan zijn om naar een ver land buiten de EU af te reizen. Buiten de EU zal je voor de verbruikskosten meer betalen dan voor de tarieven die je hier in Nederland kwijt bent. Aangezien de andere landen een eigen tarief hebben is het altijd handig om even goed te kijken hoeveel je nu precies kwijt zal zijn voor jouw telefoongebruik in het buitenland.

Extra betalen voor Robin Mobile in het buitenland

Wanneer je bundel van Robin Mobile opraakt in het buitenland zal je dus extra geld moeten betalen. We maken er een klein voorbeeldje van, dit is wat makkelijker. Stel dat je 20 minuten in je bundel hebt zitten. Je gebruikt je Robin Mobile bundel om in het buitenland 25 minuten te bellen naar je moeder in Nederland. De 5 minuten buiten je bundel zal je moeten betalen aan de hand van een lokaal tarief uit het land waar je dan verblijf. Voor d tarieven van Robin Mobile voor deze landen kun je zelf even op de site kijken. Je ziet hier een lijstje staan met alle landen en de bijbehorende tarieven. Kijk dit zeker even goed door voordat je weg gaat, zo weet je wat beter wat je allemaal kunt verwachten.