Robin Mobile review

We zijn er van overtuigd dat een groot deel van de mensen wel eens een keer de naam Robin Mobile heeft gehoord. Dit is een aanbieder die op dit moment al een tijd lang vrij goedkope pakketten en telefoons aanbiedt in ons land. Een vraag die met regelmaat naar voren komt is of wij een Robin Mobile Review kunnen schrijven. Dat is precies wat wij in dit artikel gaan doen, in onze een Robin Mobile Review leggen we al onze ervaringen met je voor

Robin Mobile dekking

We beginnen onze Robin Mobile Review met de dekking van deze aanbieder. Robin Mobile staat bekend om de dekking van 94% over heel het land. Dit is ongeveer net zoveel als de aanbiedere aanbieders, een prima keuze dus om voor te kiezen. De verbinding is wel wat minder sterk in de gebieden buiten de stad. Als je in een klein dorpje woont is de kans wat groter dat het netwerk nog wel eens wilt wegvallen. Mocht je dit echt een probleem vinden dan is het natuurlijk ook altijd nog mogelijk om voor een andere provider te kiezen. Je kunt altijd even kijken op de interactieve kaart van Robin Mobile.

Vrij hoge snelheden

Volgende stap in onze Robin Mobile Review is de snelheid van het netwerk en van het internet. Robin Mobile is hier een prima uitblinker. Robin Mobile heeft downloadsnelheden van gemiddeld 21,1 Mbps, hiermee kan je dus echt alles doen wat je maar wilt met het internet. Robin Mobile loopt ver vooruit als het aankomt op de datasnelheden, niet voor niets dat dit dan ook is waar ze mee lopen te pronken in de reclames en op hun website zelf.

Service van Robin Mobile

Het is bij dit onderdeel voor een Robin Mobile Review altijd lastig. De ene klant zegt namelijk dat de ervaring prima was, de ander heeft toch nog wel wat aan te merken op de service. Over het algemeen zal je bij de klantenservice in de winkel altijd beter geholpen worden dan online, hier kom je nu eenmaal niet onderuit. Echter is onze bevinding met de klantenservice van Robin Mobile zeker prima. Ze staan altijd klaar voor vragen en je kunt ze ook veel mogelijke momenten bereiken. Niet echt minpunten dus in onze Robin Mobile Review, het is een uitstekende optie om voor te kiezen.