Simpel 1 jaar

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simpel 1 jaar

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

De provider Simpel sim only is inmiddels een zeer bekende sim only provider, voornamelijk door de commercials op televisie. Een Simpel abonnement is een goede manier om geld te besparen op je maandelijkse kosten, want voor veel mensen is het telefoonabonnement een flinke uitgave.

Simpel 1 jaar afsluiten

Als je op onze website een vergelijking maakt van de abonnementen die Simpel heeft, dan heb je de keuze om voor een 1 jaar abonnement te gaan of een 2 jaar abonnement. Simpel klantenservice heeft vaak heel goede deals dat je bijvoorbeeld de eerste 3 of zelfs 6 maanden een heel laag bedrag uitgeeft. Dit kan flink schelen. Nadat deze periode is afgelopen betaal je het volledige bedrag.

Bij een Simpel 1 jaar abonnement betaal je wel een stuk meer dan bij een 2 jaar abonnement. De provider heeft zo minder zekerheid dat je langer klant blijft en daar betaal je de prijs voor. Nadat de vaste abonnementsperiode is afgelopen wordt het overigens een maandelijks opzegbaar abonnement. Zo kun je eerst flink profiteren maar zit je er wel eventjes aan vast.

Via onze website vergelijk je gemakkelijk het Simpel 1 jaar abonnement en sluit je direct af, ook voor Simpel 4G. Ook kun je vergelijken met andere providers.

simpel

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone