Simpel 1 jaar

De provider Simpel is inmiddels een zeer bekende sim only provider, voornamelijk door de commercials op televisie. Een Simpel abonnement is een goede manier om geld te besparen op je maandelijkse kosten, want voor veel mensen is het telefoonabonnement een flinke uitgave.

Simpel 1 jaar afsluiten

Als je op onze website een vergelijking maakt van de abonnementen die Simpel heeft, dan heb je de keuze om voor een 1 jaar abonnement te gaan of een 2 jaar abonnement. Simpel heeft vaak heel goede deals dat je bijvoorbeeld de eerste 3 of zelfs 6 maanden een heel laag bedrag uitgeeft. Dit kan flink schelen. Nadat deze periode is afgelopen betaal je het volledige bedrag.

Bij een Simpel 1 jaar abonnement betaal je wel een stuk meer dan bij een 2 jaar abonnement. De provider heeft zo minder zekerheid dat je langer klant blijft en daar betaal je de prijs voor. Nadat de vaste abonnementsperiode is afgelopen wordt het overigens een maandelijks opzegbaar abonnement. Zo kun je eerst flink profiteren maar zit je er wel eventjes aan vast.

Via onze website sluit vergelijk je gemakkelijk het Simpel 1 jaar abonnement en sluit je direct af. Ook kun je vergelijken met andere providers.

Voor het laatst ge-update op

Inhoud artikel