Simpel review

Overweeg je een Simpel abonnement af te sluiten en wil je een Simpel review lezen, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt? In dit artikel wat meer informatie.

Op onze website kun je een vergelijking maken van de abonnementen van Simpel, we vragen onze bezoekers niet specifiek om een review achter te laten. Je kunt meer lezen op deze review website: https://nl.trustpilot.com/review/www.simpel.nl

De reviews die wij kunnen lezen zijn over het algemeen goed, de provider krijgt op die website op dit moment dan ook een 8,9 uit 10 en dat is best een prestatie voor een budget provider. Via onze website vergelijk je een Simpel 1 jaar abonnement of een ander abonnement, zodat je de beste deal hebt. Je kunt ook je huidige nummer behouden, wel zo makkelijk want dan hoef je alle vrienden, familie & kennissen niet van je nieuwe nummer op de hoogte te houden. Simpel maakt overigens gebruik van het T-Mobile netwerk, waar je vrijwel in heel Nederland goed bereik mee hebt. Zo hoef je geen belletje of berichten te missen.

Voor het laatst ge-update op