Simpel review

Alle Simpel sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

simpel review

Betrouwbaar T-Mobile netwerk
 Stel plafond in voor de kosten
 Voordelige deals

Vergelijk Simpel sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Overweeg je een Simpel sim only abonnement af te sluiten en wil je een Simpel review lezen, zodat je zeker weet dat je een goede keuze maakt? In dit artikel wat meer informatie.

Op onze website kun je een vergelijking maken van de abonnementen van Simpel, we vragen onze bezoekers niet specifiek om een review achter te laten. M

De reviews die wij kunnen lezen zijn over het algemeen goed, de provider krijgt op die website op dit moment dan ook een 8,9 uit 10 en dat is best een prestatie voor een budget provider. Met Simpel buitenland kun je ook in de EU gebruik maken van de provider.

Via onze website vergelijk je een abonnement met het Simpel netwerk of een ander abonnement, zodat je de beste deal hebt. Je kunt ook je huidige nummer behouden, wel zo makkelijk want dan hoef je alle vrienden, familie & kennissen niet van je nieuwe nummer op de hoogte te houden. Simpel maakt overigens gebruik van het T-Mobile netwerk, waar je vrijwel in heel Nederland goed bereik mee hebt. Zo hoef je geen belletje of berichten te missen.

Simpel

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone