Simyo 4G

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Het wordt steeds populairder in Nederland om een sim only abonnement af te sluiten. Sterker nog; eigenlijk zijn alle abonnementen die tegenwoordig worden afgesloten sim only. Je kunt bij de grotere providers nog wel een abonnement + telefoon nemen, maar het abonnement en de telefoon zijn dan uitgesplitst. Je sluit als het ware een lening af voor de telefoon en hebt daar een sim only abonnement bij. Simyo sim only is een provider die zeer goed bekend staat. De provider heeft alles wat je mag verwachten en natuurlijk ook 4G internet voor razendsnel internet en filmpjes bekijken.

Simyo maakt gebruik van KPN netwerk

Een groot voordeel van provider Simyo is dat je gebruik maakt van het KPN netwerk, dat natuurlijk erg goed bekend staat in Nederland. De dekking is subliem en ook de internet 4G snelheid is zeer goed op orde. Zo heb je dus vrijwel overal goed bereik en kun je altijd en overal snel mobiel internet gebruiken. De kosten zijn daarnaast zeer laag. Als je het vergelijkt met de grotere providers, betaal je simpelweg een stuk minder voor je abonnement. Je maakt zeker een verstandige keuze als je voor een Simyo abonnement kiest. Via onze website vergelijk je de provider en abonnementen met elkaar.

Simyo is per maand opzegbaar

Flexibiliteit is iets dat steeds belangrijk wordt voor mensen die een telefoonabonnement afsluiten. Veel mensen gaan voor langere tijd op reis en het is prettig als je dan gewoon je mobiele telefoonabonnement op kunt zeggen. Zo zit je nergens aan vast. Bij Simyo is deze mogelijkheid er. Je kunt zo iedere maand het abonnement stopzetten en dan komt je bundel en telefoonnummer dus te vervallen. Je betaald voor deze service wel iets meer dan wanneer je een 1 jarig of 2 jarig abonnement neemt. Ergens wel logisch omdat de provider dan minder zekerheid heeft over de inkomsten. Wil je dus het meest voordelige abonnement dat de provider te bieden heeft, dan leg je jezelf voor langere tijd vast. Het is echter wel prettig dat de optie om per maand op te zeggen er is, niet bij alle providers is dit namelijk het geval.

Ben Sim Only

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN
KPN