Simyo 4G

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo 4g

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Het wordt steeds populairder in Nederland om een sim only simyo abonnement af te sluiten. Veel mensen laten prepaid achterwegen en kiezen voor Simyo 4G.

Sterker nog; eigenlijk zijn alle abonnementen die tegenwoordig worden afgesloten sim only. Je kunt bij de grotere providers nog wel een abonnement + telefoons nemen, maar het abonnement en de telefoon zijn dan uitgesplitst. De tarieven zijn zo meer inzichtelijk voor de consument.

Je sluit als het ware een lening af voor de telefoon en hebt daar een simyo nieuwe sim kaart bij. Simyo sim only is een provider die zeer goed bekend staat. De provider heeft alles wat je mag verwachten en natuurlijk ook 4G internet voor razendsnel internet en filmpjes bekijken. Ook is er esim (digitale simkaart) aanwezig, zodat je geen fysieke simkaart meer nodig hebt.

Simyo 4G – van welk netwerk maakt de provider gebruik?

Een groot voordeel van provider Simyo is dat je gebruik maakt van het KPN netwerk, dat natuurlijk erg goed bekend staat in Nederland. De dekking is subliem en ook de Simyo 4G internet snelheid is zeer goed op orde. Zo heb je dus vrijwel overal goed bereik en kun je altijd en overal snel mobiel internet gebruiken.

De kosten zijn daarnaast zeer laag. Als je het vergelijkt met de grotere providers, betaal je simpelweg een stuk minder voor je abonnement. Je maakt zeker een verstandige keuze als je voor een Simyo abonnement kiest. Ook kun je veel zelf regelen bij Simyo via de app. Via onze website vergelijk je de provider en abonnementen met elkaar.

Simyo 4G – is het per maand opzegbaar?

Flexibiliteit is iets dat steeds belangrijk wordt voor mensen die een telefoonabonnement afsluiten. Met simyo buitenland kun je ook buiten de Nederlandse grenzen bellen. Veel mensen gaan voor langere tijd op reis en het is prettig als je dan gewoon je mobiele telefoonabonnement op kunt zeggen. Zo zit je nergens aan vast. Bij Simyo is deze mogelijkheid er. Je kunt zo iedere maand het abonnement stopzetten en dan komt je bundel en telefoonnummer dus te vervallen.

Wat is de prijs van Simyo 4G maandelijks opzegbaar?

Je betaald voor deze Simyo 4G service wel iets meer dan wanneer je een 1 jarig of 2 jarig abonnement neemt. Ergens wel logisch omdat de provider dan minder zekerheid heeft over de inkomsten. Wil je dus het meest voordelige abonnement dat de provider te bieden heeft, dan leg je jezelf voor langere tijd vast. Het is echter wel prettig dat de optie om per maand op te zeggen er is, niet bij alle providers is dit namelijk het geval.

Simyo simkaart

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only