Simyo opzeggen

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten 


Wil je het Simyo sim only abonnement opzeggen? Dat is jammer! De provider staat over het algemeen zeer goed aangeschreven en de kosten die moeten worden voldaan zijn behoorlijk laag. Toch kunnen er natuurlijk diverse redenen zijn waarom je zou willen opzeggen. Misschien heb je een andere provider gevonden, waar de prijzen lager zijn. Of wellicht heb je een lange reis voor de boeg en heb je geen Nederlands telefoonabonnement meet nodig. Wat de reden ook is, je Simyo opzeggen is redelijk eenvoudig. In dit bericht lees je hoe dit precies in zijn werking gaat.

Maand of jaar abonnement?

Simyo geeft klanten de mogelijkheid om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten. Voor de mensen die wat meer flexibiliteit zoeken is dit een goede optie. Je kunt dan gewoon iedere maand het abonnement opzeggen, zonder dat je voor een bepaalde periode vast zit. Maar je kunt ook voor een 1 jarig abonnement kiezen. Dan zit je er dus voor minimaal 1 jaar aan vast. Als je een maandelijks opzegbaar abonnement neemt, kun je altijd opzeggen. Heb je een 1 jarig abonnement, dan kun je pas na dat jaar opzeggen. Daarna gaat het overigens automatisch over naar een maandelijks opzegbaar abonnement. Zorg dat je goed controleert welk abonnement je hebt.

Zo kun je Simyo opzeggen

Er zijn eigenlijk meerdere manieren om op te zeggen. Namelijk via je eigen online portal, per telefoon of per brief. De makkelijkste manier is het online opzeggen. Je kunt bij Simyo namelijk inloggen met je telefoonnummer en wachtwoord, waar je toegang krijgt tot je account. Je kunt vervolgens heel gemakkelijk je abonnement opzeggen.

Bundel aanpassen

Als de reden voor je opzegging is dat je bundel niet meer goed bij je past, dan is kun je er ook voor kiezen om je abonnement aan te passen. Bij Simyo kan de bundel heel gemakkelijk online worden aangepast. Je logt in op je eigen online omgeving en geeft daar de wijzigingen door. Als je een kleinere bundel neemt zullen de Simyo tarieven lager worden.