Simyo tarieven

Alle Simyo sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

Simyo tarieven

Betrouwbaar KPN netwerk
 Gratis bundel aanpassen
✔ Zeer goede beoordelingen

Vergelijk Simyo sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Wil je weten wat de Simyo tarieven zijn? Het Simyo sim only abonnement is vaak een zeer goed idee om te overwegen. In dit artikel willen we de Simyo tarieven met je delen, je zult merken dat het een zeer gunstig geprijsde provider is.

Het simyo netwerk maakt overigens gebruik van het KPN netwerk en zoals je misschien wel weet heeft dit netwerk een zeer goede dekking. Vrijwel overal in Nederland heb je goed bereik en snel internet tot je beschikking. En dat allemaal voor de lage Simyo tarieven.

Verschillende bundels

Bij Simyo heb je de keuze uit verschillende bundels. Zo kun je ten eerste kiezen voor een maandelijkse opzegbaar abonnement of voor een 1 jarig abonnement. Wil je wat meer flexibiliteit? Dan is het maandelijks opzegbare abonnement misschien wel een goed idee. Wil je liever een wat lagere prijs betalen? Kies dan voor een 1 jarig abonnement.

De Simyo aanbieding tarieven verschillen natuurlijk per abonnement. Wil je een grotere databundel of meer belminuten dan stijgen ook de kosten. Ben je een gemiddelde gebruiker dan sluit je het 100 belminuten en 1000 MB abonnement af, dit is tevens de kleinste bundel die er is. Deze bundel is voor ongeveer €10 per maand af te sluiten als je voor een 1 jarig abonnement gaat. Kies je een maandelijks opzegbare bundel dan kost ditzelfde abonnement je €12 per maand. De Simyo klantenservice kan hier meer informatie over verschaffen.

Standaard 4G internet

Inmiddels is 4G internet voor veel mensen heel gewoon geworden, Simyo geeft zonder extra kosten de mogelijkheid om van 4G gebruik te maken. Zo heb je altijd en overal snel internet tot je beschikking. Heb je nog een ouder toestel? Dan kan het zo zijn dat je telefoon nog geen 4G internet ondersteund. In dit geval maak je gewoon verbinding via het oudere en langzamere 3G netwerk.

Simyo

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone