T-Mobile app

Alle T-Mobile sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten

t-mobile app

Betrouwbaar netwerk
 Onbeperkt internet mogelijk
5G internet mogelijk

Vergelijk T-Mobile sim only


Zoals je wel weet is de dienst van sim only T-mobile de afgelopen jaren erg groot geworden. Deze telefoonaanbieder heeft er een hele hoop klanten bij gekregen. Op dit moment zijn ze dan ook echt een van de grotere spelers op het gebied van telefonie. Klanten van T-mobile sim only kunnen een speciale app downloaden. Deze T Mobile app stelt hen in staat om meer inzage te krijgen in hun abonnement. Wij gaan je in dit artikel wat meer laten zien over deze app, zo weet je waarom jij hem ook zou moeten downloaden.

Wat is de T Mobile app?

Het is eigenlijk niet echt een verrassing dat je in de app meer kunt zien over je abonnement. Zo kan je in jouw T Mobile app bijvoorbeeld de gegevens inzien die van belang zijn voor jouw telefoongebruik. Hier moet je bijvoorbeeld denken aan de belminuten die je nog over hebt of het aantal GB aan data wat je nog voor die maand hebt staan. Tevens kan je middels deze T Mobile app bepaalde veranderingen in je abonnement of account doorvoeren. Mocht je bijvoorbeeld willen overstappen op een ander soort abonnement of andere T-mobile aanbiedingen dan kan je dit met een paar knoppen doen. Dankzij deze mogelijkheid hoef je niet meer helemaal in te loggen op de site zelf. Dit scheelt een hele hoop tijd en moeite.

Downloaden en activeren

Als je ook de T Mobile app wilt downloaden dan moet je snel je telefoon er bij pakken. je kunt de app zowel gebruiken voor Android als voor Apple. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken over data verbruik bij het downloaden van de app. Om de app te openen heb je namelijk geen internet nodig. Daar komt ook nog eens bij dat de T Mobile app geheel gratis gedownload kan worden. Wel moet je inloggen als je de app hebt geopend. Hou je gegevens hiervoor dus bij de hand. Mocht je niet meer precies weten wat je gegevens zijn dan kan je altijd even je wachtwoord herstellen. Voor je het weet kan je er in en kan je de T Mobile app zelf ook gebruiken. De app is de ideale toevoeging voor de klanten van T Mobile. Dankzij de T Mobile app zal ook jij in staat zijn om in een oogopslag te zien hoeveel minuten of data je nog hebt voor die betreffende maand. Zo zal je nooit meer buiten je bundel gebruiken.

t-mobile

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone