Tele2 buitenland

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 buitenland

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker.

Iedereen die op vakantie gaat heeft het liefst zijn of haar telefoon altijd bij de hand. Dit is logisch natuurlijk, je wilt namelijk wel jouw vrienden op de hoogte kunnen houden van jouw avonturen tijdens de vakantie.

Om hiervoor te zorgen is het van belang dat je beschikt over mobiel internet in het buitenland. Dit wordt ook wel roaming of roamen genoemd. Natuurlijk kun je ook altijd met Wifi verbinden in een restaurant of in het hotel met de telefoons, maar dan heb je dus geen internet als je onderweg bent. Een sms sturen kan natuurlijk wel altijd zonder internet.

Echter kan de factuur aardig oplopen wanneer je bijvoorbeeld Tele2 sim only in het buitenland wilt gaan gebruiken. Binnen eu-landen kun je van de bundel gebruik maken, alhoewel er wel beperkingen in het buitenland zijn (ook binnen eu-landen) wanneer je een onbeperkte bundel hebt.

Wij zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over Tele2 abonnement in het buitenland. Zo weet je precies of je te maken krijgt met extra kosten en waar je op moet letten met de smartphones buiten Europa.

Tele2 buitenland – hoe werkt het binnen eu-landen?

Vroeger was het zo dat men in het buitenland altijd meer betaalde dan hier in Nederland. Dit is echter vandaag de dag niet meer helemaal zo. Er is namelijk op Europees niveau een regel ingevoerd omtrent de tarieven van telefoonaanbieders in eu-landen. Op dit moment is het zo dat wij overal in de EU hetzelfde tarief hebben.

Of je nu in Spanje staat of in Duitsland, je betaalt overal even veel. Dit is alleen zo voor de landen die zich in Europa bevinden. Het is namelijk niet zo dat je in het buitenland ook net zoveel betaald als in Nederland. Als je bijvoorbeeld belt vanuit Amerika dan zal je met Tele2 in het buitenland wel weer voor hogere kosten moeten opdraaien. Vanuit Europa heb je dit probleem gelukkig niet meer.

Tele2 buitenland – wanneer moet je extra betalen?

Goed, allemaal leuk en aardig dat Tele2 maandelijks opzegbaar in het buitenland. Maar hoe zit het eigenlijk met de extra kosten die je maakt in het buitenland? Wanneer je buiten je bundel belt zal je de lokale tarieven moeten gebruiken. Dit is dus per land verschillend, er zijn landen die dure tarieven hebben en er zijn landen die goedkoper zijn.

Wanneer moet ik betalen voor telefoon gebruik in het buitenland?

Waneer je zelf binnen de EU bent, kun je dus zonder extra kosten van je bundel gebruik maken. Dit is op Europees niveau geregeld. Wanneer je echter buiten de EU bent, dan gelden deze regels niet en moet je dus de kosten van dat land betalen.

Let op: ook wanneer je zelf in Nederland bent, zijn er extra kosten om naar het buitenland te bellen.

buitenland

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben sim-only
hollandsnieuwe sim-only
kpn sim-only
lebara
simpel sim-only
simyo sim-only
tele2 sim-only
t-mobile sim-only
vodafone sim-only
youfone sim-only