Tele2 buitenland

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

tele2 buitenland

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Iedereen die op vakantie gaat heeft het liefst zijn of haar telefoon altijd bij de hand. Dit is logisch natuurlijk, je wilt namelijk wel jouw vrienden op de hoogte kunnen houden van jouw avonturen tijdens de vakantie. Om hiervoor te zorgen is het van belang dat je beschikt over internet in het buiteland.

Echter kan het aardig duur zijn wanneer je bijvoorbeeld Tele2 sim only in het buitenland wilt gaan gebruiken. Wij zullen je in dit artikel alles laten zien wat je moet weten over Tele2 abonnement in het buitenland. Zo weet je precies of je te maken krijgt met extra kosten en waar je op moet letten buiten Europa.

Tele2 in het buitenland – alle landen in de EU

Vroeger was het zo dat men in het buitenland altijd meer betaalde dan hier in Nederland. Dit is echter vandaag de dag niet meer helemaal zo. Er is namelijk op Europees niveau een regel ingevoerd omtrent de tarieven van telefoonaanbieders in de EU. Op dit moment is het zo dat wij overal in de EU hetzelfde tarief hebben.

Of je nu in Spanje staat of in Duitsland, je betaalt overal even veel. Dit is natuurlijk alleen zo voor de landen die zich in Europa bevinden. Het is namelijk niet zo dat je in het buitenland ook net zoveel betaald als in Nederland. Als je bijvoorbeeld belt vanuit Amerika dan zal je met Tele2 in het buitenland wel weer voor hogere kosten moeten opdraaien. Vanuit Europa heb je dit probleem gelukkig niet meer

Extra betalen in het buitenland

Goed, allemaal leuk en aardig dat Tele2 maandelijks opzegbaar in het buitenland. Maar hoe zit het eigenlijk met de extra kosten die je maakt in het buitenland? Wanneer je buiten je bundel belt zal je de lokale tarieven moeten gebruiken. Dit is dus per land verschillend, er zijn landen die dure tarieven hebben en er zijn landen die goedkoper zijn.

Als je bijvoorbeeld belt naar een vriend in Nederland terwijl jij je in Duitsland bevindt dan zal je alle minuten die buiten je bundel vallen moeten betalen naar het Duitse tarief. Mocht je willen weten wat de kosten voor Tele2 in het buitenland buiten de bundel precies zijn dan kan je hier meer informatie over inzien op de site zelf. Neem hier dus zeker even een kijkje.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone