Tele2 inloggen

Alle Tele2 sim only abonnementen met elkaar vergelijken en direct afsluiten.

inloggen tele2

Onbeperkt internet mogelijk
Gratis nummerbehoud
Betrouwbaar en snel netwerk

Vergelijk Tele2 sim only


Wij ontvangen een commissie van de provider wanneer je via onze website een abonnement afsluit. Hier zitten voor jou geen extra kosten aan. De commissie verschilt per provider, maar ligt tussen de €10 - €60 per afgesloten abonnement. De hoogte van de commissie heeft geen invloed op de uitkomst van de vergelijker. 

Tele2 is nog altijd een zeer grote speler op het gebied van internet en telefonie. Deze aanbieder staat bekend om hun voordelige prijzen in combinatie met een zeer goede service. Wat we alleen wel zien is dat er de laatste tijd een hoop mensen zijn die zich afvragen hoe ze moeten inloggen bij Tele2 sim only.

Aangezien het wel handig is dat je weet hoe je dit moet doen zullen wij je hier wat meer over laten zien, na het lezen van dit artikel weet ook jij wat er nodig is om in te loggen bij Tele2. 

Een account activeren en inloggen Tele2

Een stap die veel mensen vergeten bij het inloggen bij Tele2 netwerk is dat zij hun account nog niet geactiveerd hebben. Het is niet zo raar dat mensen deze stap vergeten, het staat namelijk wel een beetje verstopt op de site. Op de site zelf kan je onder het kopje Hulp Bij Inloggen meer informatie krijgen over het activeren van een account.

Als je een mobiele klant bent zal je gebruik moeten maken van een speciale link om jouw account te activeren. Voor deze activering zal je moeten beschikken over een emailadres. Door naar de pagina voor uitleg te gaan zal je in een oogopslag kunnen zien welke stappen je zal moeten nemen. Het activeren is ontzettend eenvoudig en zal nagenoeg geen tijd in beslag nemen. Na de activatie kun je gelijk verder met wat je aan het doen was.

Al een bestaande klant?

Mocht je al klant zijn dan is het mogelijk om gelijk in te loggen, je hebt dan namelijk al een account wat geactiveerd is. Als dit het geval is dan kan je via de site zelf inloggen. Hiervoor heb je jouw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Ben je een thuis klant? Je gebruikersnaam is gelijk aan het gedeelte van je e-mailadres voor het apenstaartje (@). Als je een nieuwe klant bent en gebruik hebt gemaakt van een Tele2 aanbieding, vind je de inloggegevens voor MijnTele2 in je welkomstbrief die je binnen vijf werkdagen na je bestelling ontvangt.

Stel nu dat je er niet uitkomt, wat doe je dan? Als het nog steeds niet lukt is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice, zij zullen je altijd verder helpen met het inloggen bij Tele2. Al zal de kans groot zijn dat ook jij wel kunt inloggen bij Tele2 na het lezen van deze handige tips en tricks.

tele2

Bekijk alle providers

Klik op het logo van de sim only provider voor meer informatie

ben
hollandsnieuwe
kpn
lebara
simpel
simyo
tele2
t-mobile
vodafone
youfone