Telfort Sim Only

telfortProvider Telfort is voor velen zeker geen onbekende. Door de vele commercials, op televisie en online, is het 1 van de gevestigde sim only providers in Nederland. Bij Telfort is het uiteraard ook mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Doordat de provider gebruik maakt van het betrouwbare landelijke netwerk van KPN, is er op vrijwel alle plekken bereik. Het ontbreekt de provider ook zeker niet aan een snel en stabiel 4G netwerk. Zo heb je altijd en overal toegang tot snel internet, mits je smartphone het ondersteund natuurlijk.

Achtergrond Telfort

Rond het jaar 2000 is de provider begonnen met het aanbieden van mobiele abonnementen. Sinds dien is er echter een hoop gebeurd. Ze waren 1 van de eerste met lage tarieven en kregen hierdoor veel aandacht. Veel mensen stapten over omdat ze simpelweg tegen lagere maandelijkse kosten een mobiel abonnement konden afsluiten. Ook is het bedrijf nog overgenomen door het Britse O2. Later kwam toch Telfort weer terug op de Nederlandse markt en is toen gaan samenwerken met KPN.

De provider heeft tegenwoordig naast mobiele abonnementen ook vaste telefonie, televisie andere diensten in het dienstenpakket opgenomen. Zo wordt en bredere doelgroep aangesproken en kan het bedrijf groeien. Vergelijk je sim only abonnement van Telfort via onze website.

Telfort bundels

Bij Telfort kun je kiezen uit een 1-jarig of een 2-jarig abonnement. De 2-jarige abonnementen zijn per maand iets voordeliger, alhoewel de kosten niet heel ver uit elkaar liggen. Wil je zo voordelige mogelijk bellen en internetten en vindt je het niet erg om je langer vast te leggen? Dan is het 2-jarige abonnement dus een verstandige keuze. Kies je een databundel, dan maak je zonder extra kosten gebruik van het 4G netwerk.

Het meest gekozen abonnementen is 1500 MB en 300 belminuten. Dit is voor de gemiddelde gebruiker voldoende. Uiteraard kun je ook grotere bundels kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de 3000 MB en 300 belminuten bundel, of voor de echte grootverbruikers de 5000 MB en onbeperkt bellen bundel. Interessant is overigens dat je bij alle bundels onbeperkt kunt sms’en. Met de komst van diverse applicaties is het tegenwoordig natuurlijk een stuk minder populair om te sms’en, maar het is prettig om te weten dat het altijd zonder bijkomende kosten kan.

Zoals bij vrijwel alle sim only providers kun je bij Telfort binnen de EU ook gewoon bellen en gebruik maken van mobiele data uit je eigen bundel. Dit is vanaf 1 Juli 2017 het geval. Zo hoef je op vakantie of zakenreis (binnen de EU) niet meer te vrezen voor een hoge rekening. Blijf uiteraard wel je verbruik in de gaten houden. De app van Telfort kan hierbij helpen. Naast de maandelijkse kosten betaal je bij Telfort ook eenmalig €20,- aansluitkosten.

Na 10 minuten gratis bellen bij Telfort

Als je regelmatig wat langere gesprekken maakt, is het zeker de moeite waard om Telfort te overwegen. De provider rekent namelijk standaard enkel de eerste 10 minuten van het gesprek, daarna bel je gratis. Heb je dus graag lange telefoongesprekken met vrienden, familie en kennissen? Dan kan je dit zeker een hoop kosten besparen op de lange termijn. Wil je een nog lager bedrag per maand betalen?

Dan kun je overwegen om naast een sim only abonnement bij Telfort ook een alles-in-1 pakket af te sluiten voor thuis. Door deze 2 met elkaar te combineren kan je korting verder oplopen. Een teken van waardering dat je klant bent.