Telfort 4G

Wil je een Telfort abonnement afsluiten met internet? Dan heb je veel keuze, want de provider heeft diverse abonnementen beschikbaar met zelfs een Telfort onbeperkt bellen, voor de mensen die dat nodig hebben. De provider is in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden, mogelijk door de pakkende commercials die op televisie getoond worden. Als je een abonnement bij Telfort afsluit met internet, dan krijg je altijd 4G. In dit bericht willen we het eens hebben over het 4G netwerk van de provider. Leer hier meer.

Kan jouw telefoon met 4G overweg?

Het feit dat Telfort een 4G mobiel internet heeft, wil nog niet zeggen dat iedereen er gebruik van kan maken. De meeste moderne telefoons hebben een 4G chip aan boord en kunnen dus zonder problemen van het snelle internet gebruik maken. Heb je een wat oudere telefoon, zoals bijvoorbeeld een iPhone 4, dan kan je telefoon simpelweg niet met het signaal omgaan. Je kunt dan gewoon van het minder snelle 3G netwerk gebruik maken. Als je een nieuwere telefoon aan zou schaffen, krijg je sneller internet tot je beschikking.

Wat als 4G niet werkt?

Als je telefoon aanstaat met je Telfort sim kaart erin, dan kun je controleren of je verbinding met het 4G netwerk hebt. Je zit bovenin je scherm het 4G logo staan. Je kunt eerst proberen om je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Telfort.