Telfort nummerbehoud

Als je wilt overstappen van een provider, dan is Telfort misschien wel de juiste keuze voor je. De provider staat goed aangeschreven en dat tegen relatief lage kosten. Door het goede netwerk van KPN heb je vrijwel altijd en overal bereik. Dat is natuurlijk wat je wilt als je gaat overstappen naar een nieuwe provider. Maar hoe zit het met nummerbehoud en hoe werkt dat precies?

Eigen nummer behouden

Overstappen naar Telfort moet natuurlijk vlekkeloos gaan en je eigen telefoonnummer behouden is uiteraard zeer belangrijk. Want het is onhandig om al je familie, vrienden & collega’s te moeten bereiken om je nieuwe nummer door te geven. Nummerbehoud is zeer belangrijk als je een overstapt naar een nieuwe provider en bij Telfort is dit heel gemakkelijk.

Wanneer je via onze website een goed Telfort abonnement hebt uitgekozen, kun je tijdens de aanvraag aangeven dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Telfort gaat vervolgens contact opnemen met je huidige provider en het nummer wordt overgezet naar het nieuwe abonnement. Zodra je de nieuwe sim kaart binnen krijgt van Telfort, zal de overzetting plaats vinden. Zo kun je met je nieuwe abonnement gewoon in contact blijven met al je vrienden, familie & kennissen. Natuurlijk kun je ook Telfort 4G krijgen bij je abonnement. Snel internet altijd en overal.