Telfort reclame

Heel wat mensen hebben de Telfort reclame wel op tv gezien. Deze reclame is vooral zo bekend geworden door de grappige typetjes die hier in voor komen. Nu is de kans vrij groot dat je wel iets van de Telfort reclame kan herinneren, maar dat je niet meer weet wat hier precies allemaal in is gezegd. Als dit het geval is dan raden wij je aan om snel door te lezen. Wij zullen je in dit artikel namelijk alles laten zien wat je maar moet weten over de Telfort reclame. Zo weet ook jij wat je eigenlijk gemist hebt bij het kijken. Wil je meer weten over de provider? Bekijk dan: https://www.simonlyonbeperktinternet.com/sim-only/telfort/

Wat is de Telfort reclame?

Mocht jij tot de bijzondere groep mensen behoren die de Telfort reclame nog niet heeft gezien dan is het van belang om hier eerst even bij stil te staan. De Telfort reclame is bekend geworden door het typetje Hans. Hans is een ex miljonair die een beetje krap bij kas is. In de Telfort reclame komt naar voren dat Hans door de lage tarieven van Telfort in staat is om altijd weer te internetten en te bellen. Het zinnetje wat bekend is geworden in deze reclame is: “Maar dan super voordelig”. Waarschijnlijk zal dit wel een belletje bij je doen rinkelen.

De huidige acties bij Telfort

In de Telfort reclame wordt altijd een van de acties van Telfort aan het licht gebracht. Op dit moment lopen er enkele zeer gunstige acties bij Telfort. Een tijdje geleden is KPN samengegaan met Telfort. Door deze samenwerking hebben zij de prijzen nog verder naar beneden kunnen halen. Zo betaal je op dit moment maar 22 euro per maand voor internet en tv in huis. Na de eerste vier maanden zal dit worden verhoogd na 43 euro per maand. Dit houdt dus in dat je voor de eerste vier maanden een korting krijgt van 50%, een aanzienlijk bedrag dus.

Los van de combinatiedeal zijn er talloze acties die men kan kiezen voor zowel internet als voor het bellen. Kies je ervoor om een abonnement met een toestel af te sluiten dan zijn er op dit moment enkele mooie deals voor onbeperkt internet. Op de site zelf kan je alles terugvinden over de verschillende aanbiedingen die er op dit moment bestaan. Als je vragen hebt dan zouden wij je zeker aanraden om even contact op te nemen met het team van Telfort. Zij staan bekend om hun snelle en professionele klantafwikkeling. Door je vragen hier te stellen hoef je niet meer met twijfels of vragen te zitten.